Egy pillanatra nem is értettük: hogy szerepelhettek ők együtt egy fotón? Aztán kiderült a turpisság. 

Nem mindennapi kép került fel Várkonyi Andrea közösségi oldalára. A négyes osztott fotón láthatjuk, ahogy Bochkor Gáborral együtt csókolgatják Gombos Edinát, és a férjét, Albertót. De hogy kerülhetnek ők mind egy helyszínre? 

Kiderült, hogy Edináék, akik 2015-ben Amerikába költöztek, most itthon vakációznak. Így találkozhattak Bochkorékkal, akikkel Edina évekig együtt dolgozott, és azóta is jó barátságot ápol. Gáborral 11 évig indították együtt a reggeleket a Sláger Rádióban, Andival pedig a TV2-nél dolgoztak együtt 14 éven át.

 Nem csoda, hogy a rajongók is csak ámultak és bámultak a fotó láttán, hiszen hirtelen senki számára sem egyértelmű a szituáció. Többezer kedvelést és rengeteg szeretetteljes hozzászólást is kaptak. 

Bochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"
Meglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogy ha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival. Olvass tovább itt...