A transznemű Jaimie Wilson 2015-ben hozta meg azt a bátor döntését, hogy  férfiként szeretne élni élete hátralévő részében, nem pedig nőként. Hihetetlenül szexis pasi lett belőle!

Jaimie Wilson egyike annak a 1,5 millió transznemű fiatal felnőttnek, akik az Egyesült Államokban élnek, és akiknek komoly döntést kell meghozniuk az életük során. Jamie 2015-ben határozta el magát, és megkezdte az átalakulását. A családjának és a barátainak egy része idegenkedett az ötlettől, sokan el is fordultak tőle, de őt nem tudták eltántorítani. Végigment az úton, azóta pedig boldog férfiként él, ráadásul egy olyan férfiként, aki sok nő szívét törheti össze.

Jaimie Wilson az átalakulás előtt és utánForrás: Instagram/Jaimie Wilson

Jamie ugyanis szívdöglesztő: mélykék szemével, csibészes mosolyával és a hasán lévő kockákkal együtt neki nem lesz nehéz megtalálni a boldogságot, ráadásul ő azt is tudja, hogy mi az a küzdelem! Amellett, hogy elképesztően szexi, zenéléssel keresi a kenyerét, ami csak még vonzóbbá teszi, és a jó hír, hogy elvileg ő is fellép az idei Sziget fesztiválon, így a saját szemeddel is megnézheted - írja a BoredPanda

Jaimie Wilson manapságForrás: Instagram/Jaimie Wilson