Közösségi oldalán jelentette be Chris Pratt, hogy feleségével nem folytatják együtt tovább. Mindenkit megdöbbentett a szomorú hír.

Ha máshonnan nem is, A galaxis őrzőiből mindenki ismerheti Chris Pratt színészt, aki 2009 óta látszólag boldog házasságban élt feleségével a szintén színésznőként dolgozó Anna Farisszal. A párt végig elkerülték a botrányos pletykák, és úgy tűnt, az életük egy nyugodt, boldog mederben halad. Soha, semmi jelét nem adták annak, hogy probléma lenne köztük, ezért is ért mindenkit meglepetésként a szomorú hír. 8 év után elválnak, egyetlen közös fiukat persze továbbra is együtt nevelik. A válást Chris Pratt jelentette be közösségi oldalán.

Anna Faris és Chris Pratt bejelentették, hogy elválnakForrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

"Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy elválunk. Sokáig próbálkoztunk nagyon keményen, és most borzasztóan csalódottak vagyunk. A fiunknak továbbra is két szülője van, és nagyon szeretjük őt, ezért akarjuk ezt az egészet a lehető legbizalmasabban kezelni. Még mindig szeretjük egymást, becsben tartjuk az együtt töltött időt, és továbbra is a lehető legnagyobb tisztelettel fordulunk a másik felé" - írta Chris a Facebook-oldalára.