Szakított Chris Pratt és Anna Faris

Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP -
Anna Faris Chris Pratt válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán jelentette be Chris Pratt, hogy feleségével nem folytatják együtt tovább. Mindenkit megdöbbentett a szomorú hír.

Ha máshonnan nem is, A galaxis őrzőiből mindenki ismerheti Chris Pratt színészt, aki 2009 óta látszólag boldog házasságban élt feleségével a szintén színésznőként dolgozó Anna Farisszal. A párt végig elkerülték a botrányos pletykák, és úgy tűnt, az életük egy nyugodt, boldog mederben halad. Soha, semmi jelét nem adták annak, hogy probléma lenne köztük, ezért is ért mindenkit meglepetésként a szomorú hír. 8 év után elválnak, egyetlen közös fiukat persze továbbra is együtt nevelik. A válást Chris Pratt jelentette be közösségi oldalán.

Anna Faris és Chris Pratt bejelentették, hogy elválnak Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Még mindig szeretjük egymást, becsben tartjuk az együtt töltött időt,

Így néz ki most az Alkonyat filmek gyerekszínésze, a Renesmee-t alakító Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-nez-ki-most-az-alkonyat-filmek-gyerekszinesze-renesmee-mackenzie-foy.htmlHét év telt már el a Hajnalhasadás II. forgatása óta. Az akkor még csak 10 éves, Renesmee-t alakító Mackenzie Foy ma már 17 éves, felnőtt nő, és még szebb, mint ahogy emlékeztünk rá. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna, a Barátok közt egykori színésznője új szerepet kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170807-kiss-ramona-uj-szerepet-kapott-a-miniszter-felrelep.htmlKiss Ramóna a Sör Világnapja alkalmából Fördős Zével és Wossala Fruzsinával mérte össze főzőtudását, a legjobb sörkorcsolya elkészítése volt a cél . A versenyzők a főzés közben egymásról és egymással is beszélgettek, Ramónáról pedig kifejezettem érdekes dolgok derültek ki.TV + SztárokOrigoNyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFPÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 1 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV1 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta a Balatonon pihenhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-zalatnay-sarolta-enekesno-a-balatonon-pihen.htmlA Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. TV + Sztárok-- Így szereti egymást Debreczeni Zita és Gianni: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-szerelmes-a-ferjebe-debreczeni-zita.htmlEgyszerűen jó ránézni a szerelmesek fotóira. Le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.