Chris Pratt kisfia nem semmi: így erőszakolja ki, amit akar

kisfiú Chris Pratt videó sztárcsemete cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A galaxis őrzői sztárja és felesége, Anna Faris négyéves kisfia, Jack az egyik legédesebb sztárcsemete. 

Történt ugyanis, hogy Pratt meglepte a fiúcskát egy különleges palacsintával, ami véleménye szerint tökéletes mása volt Donald kacsának. A kis Jack azonban egyáltalán nem volt lenyűgözve, hiszen szerinte a furcsa, bár minden bizonnyal jóízű képződmény egyáltalán nem hasonlított a rajzfilmfigurához. A videót ide kattintva meg is nézheted!

Forrás: Instagram/prattprattpratt

A jelenleg a Mom című sorozatban látható Anna Faris és a Városfejlesztési osztály című sitcomból is ismert Chris Pratt 2009 óta házasok. Kisfiuk 2012 augusztusában jött a világra, koraszülöttként melynek mindössze annyi utóhatása maradt, hogy néhány szemműtétet követően a csöppségnek szemüveget kell viselnie. Hát nem aranyos?

Kenus olimpiai aranyérmesünk, Pulai Imre fiai is utaznak Rióbahttp://www.life.hu/csalad/20160718-pulai-imre-mindket-uszo-fia-indulhat-a-rioi-olimpian-csaladi-orom.htmlA kenus olimpiai aranyérmesünk családjában hatalmas az öröm, hiszen újabb két fő vehet részt egy nagyszabású sporteseményen a közeljövőben. CsaládOrigoA nagyon terhes Olivia Wilde apró bikiniben készít reggelithttp://www.life.hu/csalad/20160717-olivia-wilde-varandos-szineszno-apro-bikiniben-keszit-reggelit.htmlOlivia, aki Jason Sudeikis második gyermekét hordja a szíve alatt, csodaszép kismama. Ragyog a terhességtől, a kis Otis pedig hamarosan kistestvért kap. CsaládOrigoPártos Csilla büntetőfeljelentést fontolgat! Pécsi Ildikó fia akár börtönbe is kerülhethttp://www.life.hu/csalad/20160715-partos-csilla-buntetofeljelentest-fontolgat-pecsi-ildiko-fia-akar-bortonbe-is-kerulhet.htmlNem fog egyhamar lezárulni Pártos Csilla és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A válást már kimondták, de rengeteg lezáratlan ügy van még előttük. Lehet, hogy Pártos Csillának ki kell költöznie a budai ingatlanból, közben a gyerektartás körül is megy a vita. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHűha! 72 évesen nyolcadszor is apa lesz Mick Jagger http://www.life.hu/csalad/20160715-mick-jagger-ujra-apa-lesz-a-sztarnak-a-nyolcadik-gyereke-lesz-rolling-stones-frontembere.htmlA hírt a sztár szóvivője erősítette meg. A Rolling Stones énekesének 29 éves párja januárra várja a kis "trónörököst". Család--Péter Szabó Szilvia: " Tudom, hogy a szülés fájni fog" http://www.life.hu/csalad/20160714-peter-szabo-szilvia-edesanya-lesz-a-sztar-babonas-igy-meg-nem-vett-babaruhakat.htmlA 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. Pachmann Péter oldalán megnyerte a Nagy Duettet, és hamaraosan anyai örömök elé is néz. Család--Puskás Peti vallomása: “Sokáig nem beszéltünk egymással”http://www.life.hu/csalad/20160714-puskas-peti-evekig-nem-beszelt-feltestverevel-annamariaval-de-ma-mar-elvalaszthatatlanok.htmlHét év korkülönbség van Puskás Peti és a nővére között, ebből adódtak is problémák. Eleinte nem volt felhőtlen a köztük lévő viszony. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.