Tovább folytatódik a veronai buszbaleset gyászolóinak zaklatása: újabb megdöbbentő üzeneteket kapnak. 

Áprilisban már írtunk arról, hogy az egyébként is feldolgozhatatlan események súlyát csak nehezíti egy ismeretlen, aki zaklató üzenetekkel bombázza a gyászoló szülőket

"Az ismeretlen, álprofilról küldött üzenetek bántó, olykor halálos fenyegetések. Többen kaptunk ilyen szörnyűséget: úgy beszélnek a balesetben elhunyt gyerekekről, mintha megérdemelték volna a »pokol tüzét«" - mondta korábban egy érintett személy. 

Szinyei Merse Pál GimnáziumForrás: AFP/Attila Kisbenedek

A vérlázító üzeneteket küldő 21 éves férfit már elfogták, ám most újabb zaklatások kerültek napvilágra. Mint kiderült, most egy másik elkövetővel állnak szemben, aki antiszemita sorokkal bombázza a gyászoló családokat. 

"Múlt héten kapott egy üzenetet tőle a férjem. Viszont őt nem olyan egyszerű beazonosítani, ugyanis ahogy elküldi a mocskolódásait, inaktiválja magát. Sem visszaírni nem tudunk neki, sem az adatlapját megnyitni. Csak úgy lehetne megtalálni, ha valaki éjjel-nappal ott ül a Facebook előtt és várja a gyalázkodó üzenetet. Ez kitől várható el?" - mesélte a Borsnak Szilvia, akinek a kisfia szintén a baleset áldozata lett.  Az ügyben a rendőrség nyomoz, úgy tudjuk gyanusított is van.