Ördög Nóra együttérez a barcelonai terrorcselekmény sérüljeivel

terrortámadás Barcelona Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán tett közzé egy posztot Ördög Nóra, aki mélységesen szomorú a Barcelonában történt terrortámadás miatt. 

Ahogy azt már megírtuk, terrotámadás történt Barcelonában, melynek következtében 13 ember életét vesztette, és 50-en megsebesültek. Egy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, majd a sofőr a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat.

Szerencsére sikerült elkapni a muszlim férfit, akinek az ábrázatáról semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni, nem úgy, mint Ördög Nóra posztjából, akinek Barcelona az egyik kedvence városa, ugyanis Nánási Pál ott kérte meg a kezét.

"Életem egyik legboldogabb pillanata Barcelonában, amikor megkérték a kezem... Imádom ezt a várost... Ugye lesz még ilyen jó...?" - írta szomorkodva a műsorvezető. A posztja többezer kedvelést kapott, hiszen rengeteg ember szívéhez áll még közel a spanyol város.

Eltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.TV + SztárokOrigoEmma Stone lett az év legjobban fizetett színésznője http://www.life.hu/sztarok/20170818-a-forbes-szerint-emma-stone-keresett-a-legjobban-iden.htmlKülönleges érzés lehet azt kijelenti: a színésznők közül idén én kerestem a legjobban. Ez a mondat most Emma Stone szájából hangozhat el, ugyanis ő lett a Forbes magazin toplistájának első helyezettje. TV + SztárokOrigoEnnyi ideig nem vezethet Failoni Donatella http://www.life.hu/sztarok/20170818-sokaig-nem-vezethet-failoni-donatella.htmlMost már tudjuk, hogy mennyi ideig nem ülhet volán mögé Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzerelmi életéről vallott Király Viktor http://www.life.hu/sztarok/20170818-kiraly-viktor-oszinten-vallott-a-szerelmi-eleterol.htmlŐszintén vallott a magánéletéről Király Viktor. Arról is mesélt, hogy mik a jövőbeli tervei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.