Szörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. 

Hétfő hajnal kettőkor találták meg annak a tinédzsernek a holttestét, aki a brit Reading Fesztiválon veszítette életét. Az augusztus 24-től 27-ig tartó rendezvényre elképesztő tömegek látogattak el, hiszen olyan fellépők tették tiszteletüket, mint Eminem vagy a Muse. 

De sajnos idén nem sok szerencsét hozott a rendezvény, hiszen az első napon egy 18 éves fiút megkéseltek, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A sátorban elhunyt fiúról azonban még nem sokat tudni. 

Senki sem tudja még, hogy pontosan mi okozta a 17 éves fiú halálátForrás: Instagram/officialrandl

A szülőket már tájékoztatták a halálesetről, de a tinédzser nevét még nem hozták nyilvánosságra. A halál oka sem tisztázott még, jelenleg is zajlanak a vizsgálatok - írta meg a TheSun

Rory Freeman, a fesztivál rendőr parancsnoka azt mondta, hogy nincs miért aggódni, hiszen az már szinte biztos, hogy nem idegenkezűség áll a tragédia hátterében. Ezzel együtt azonban mélyen együttéreznek az elhunyt fiú családjával, és segítik őket, amiben csak lehet. 

Íme a 2017-es Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: Fotók!
Szerencsére a Sziget Fesztivál kizárólag jó élményeket okozott a szórakoznivágyóknak. Kezdve azzal, hogy Pink is ellátogatott hozzánk, aki a családjával együtt érkezett fesztiválozni. Nem is beszélve Macklemore-ról, vagy Wiz Khalifáról, aki exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak. Olvass tovább itt...