Meghalt egy tinédzser a brit Reading Fesztiválon

Forrás: Thinkstock -
fesztivál Reading fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. 

Hétfő hajnal kettőkor találták meg annak a tinédzsernek a holttestét, aki a brit Reading Fesztiválon veszítette életét. Az augusztus 24-től 27-ig tartó rendezvényre elképesztő tömegek látogattak el, hiszen olyan fellépők tették tiszteletüket, mint Eminem vagy a Muse.

De sajnos idén nem sok szerencsét hozott a rendezvény, hiszen az első napon egy 18 éves fiút megkéseltek, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A sátorban elhunyt fiúról azonban még nem sokat tudni.

Senki sem tudja még, hogy pontosan mi okozta a 17 éves fiú halálát Forrás: Instagram/officialrandl

A szülőket már tájékoztatták a halálesetről, de a tinédzser nevét még nem hozták nyilvánosságra. A halál oka sem tisztázott még, jelenleg is zajlanak a vizsgálatok - írta meg a TheSun.

Rory Freeman, a fesztivál rendőr parancsnoka azt mondta, hogy nincs miért aggódni, hiszen az már szinte biztos, hogy nem idegenkezűség áll a tragédia hátterében. Ezzel együtt azonban mélyen együttéreznek az elhunyt fiú családjával, és segítik őket, amiben csak lehet.

Íme a 2017-es Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: Fotók!

Szerencsére a Sziget Fesztivál kizárólag jó élményeket okozott a szórakoznivágyóknak. Kezdve azzal, hogy Pink is ellátogatott hozzánk, aki a családjával együtt érkezett fesztiválozni. Nem is beszélve Macklemore-ról, vagy Wiz Khalifáról, aki exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak. Olvass tovább itt...

Halálra késelte egy osztálytársát a 13 éves tinihttp://www.life.hu/news/20170828-meggyilkolta-egyik-osztalytarsat-egy-13-eves-tini.htmlEgy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbefagyott holttestére az édesanyja talált rá. NewsOrigoBrutálisan megkínozta és megölte magyar származású barátnőjét a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170827-brutalisan-megkinozta-es-megolte-magyar-szarmazasu-baratnojet-az-amerikai-ferfi.htmlA 30 éves Maria Nemethnek egy bűne volt: szex közben az exe nevén szólította gyilkosát.NewsThinkstockDiákkal szexelt Tennille Whitaker tanárnő, amikor rajtakapta egy szülőhttp://www.life.hu/news/20170827-diakkal-szexelt-tennille-whitaker-tanarno-rajtakapta-egy-szulo.htmlAzt állítják a negyvenées, kétgyermekes tanárnőről, hogy több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített.NewsOrigo46 évesen meghalt a szteroidozó testépítő, Rich Pianahttp://www.life.hu/news/20170826-46-evesen-meghalt-a-szteroidozo-testepito.htmlRengetegen követték Rich Piana testépítőt a közösségi oldalakon, de a való életben nem volt követendő példa az, amit csinált. Izmait ugyanis szteroidokkal növelte 18 éves kora óta. 46 évesen egy kórházban hunyt el túladagolás miatt. NewsOrigoSavba ült a 31-es buszon a nő: perelni készül - A BKV nem talált idegen anyagot az ülésen!http://www.life.hu/news/20170825-savba-ult-a-31-es-buszon-a-no.htmlMaró savba ült a 31-es BKV-buszon egy nő, azóta gennyes seb borítja a lábát. Ülni és aludni sem tud a fájdalomtól, perre készül. NewsOrigoA kórháznál akasztotta fel magát a miskolci férfihttp://www.life.hu/news/20170825-a-korhaznal-akasztotta-fel-magat-a-ferfi-miskolcon.htmlÖngyilkos lett egy férfi Miskolcon, a megyei kórháznál csütörtökön. Az elkeseredett férfi egy út menti fára akasztotta fel magát. Bár forgalmas helyen történt az eset, a férfit csak akkor vették észre, amikor beállt a halála. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.