A tragikusan elhunyt énekesnő életéről dokumnetuumfilmet forgatnak, soha nem hallott részletek derülnek ki benne a sztárról. Whitney barátai például azt is elárulták, hogy az énekesnő évekig folytatott leszbikus viszonyt asszisztensével.

Whitney Houston talán még ma is köztünk lenne, ha nem akarta volna olyan nagy erővel eltitkolni szexuális beállítottságát. Barátai szerint ugyanis volt egy ember az életében, akire mindig számíthatott, aki meg tudta volna előzni a bajt, ám sajnos az a kapcsolat vége szakadt. Whintey Houston legnagyobb támasza ugyanis egy nő volt, méghozzá az asszisztense, Robyn. 

Whitney Houston leszbikus kapcsolata megmenthette volna az sztár életétForrás: AFP

A bennfentesek szerint évekig élt Whitney és Robyn leszbikus kapcsolatban. Nagyon jól megvoltak együtt, bár a barátok szerint Whitney nem volt meleg. "Nem hiszem, hogy leszbikus lett volna, inkább biszexuális. Robyn biztonságot nyújtott a számára, és vigaszt" - mondta a Mirrornak az egyik ismerős, aki szerint Whitney ma is élne, ha felvállalja a kapcsolatát asszisztensével, és nem szakad meg köztük a viszony. Robyn ugyanis mindig lelket és erőt tudott önteni az énekesnőbe, és amíg ő ott volt, nem történt baj. Sajnos azonban a végzetes éjszakán már nem volt jelen.

Meghalt Whitney Houston - Bobby Brown magánkívül van a fájdalomtól


Meghalt Whitney Houston - a 48 éves énekesnő halálának okáról hivatalosan egyelőre semmit nem közöltek, de állítólag szállodai szobájának kádjában fulladt meg. Exférje, Bobby Brown teljesen összetört a hír hallatán. Olvasd el erről a life.hu cikkét!