Talán sokan nem is tudják, hogy milyen út vezetett a csillogáshoz Cameron Diaz életében. Pedig bizony neki is voltak sötét korszakai. 

Cameron Diaz karrierje nem színészkedéssel, hanem modellkedéssel kezdődött. A 16 éves szépséget egy buliban szúrta ki magának egy fotós, és azt tanácsolta neki, hogy menjen el egy modellügynökséghez, mert véleménye szerint szép pénzeket kereshetne. 

Így nézett ki 21 évesen a szexi sztárForrás: AFP

Ez így is lett, ugyanis Diaz nem sokat habozva dolgozni kezdett a Elite Modellügynökségnek, ennek köszönhetően pedig rengeteg helyre eljutott. Ám a karrierje egy ponton fordulatot vett, hiszen a szép lányokat mindig megpróbálják elcsábítani egy kis erotikus munkára. És néhányakkal ellentétben, Cameron vállalta is a szexi szerepeket. 

Így róla több szadomazó felvétel is készült, amelyekben bőrszerkót viselve rázza a kebleit, majd a jelenetek többi résztvevőjével együtt ordibál, élvezkedik. Néhányat ezek közül pornófilmekhez csatoltak ajándékba, vagyis sokkal többen ismerik a színésznő félmeztelen testét, mint azt gondolnánk.

Az ehhez hasonló kisfilmek nyilvánvalóan nagyobb figyelmet kaptak miután a színésznő megkapta az első komolyabb szerepeit, de ő ennek ellenére sem szégyelli a múltját, és nem tagadja az élete sötétebb foltjait. 

Így fest egy idén készült fotónForrás: AFP

Igazi kiugrás volt a számára, mikor megkapta a Maszk című film női főszerepét, Jim Carrey oldalán. Az akkor 21 éves szépség mindenféle színészi előképzettség nélkül érkezett a válogatásra, és el is nyerte a filmkészítők tetszését. Azóta azonban már eltelt 24 év, Cameron pedig rengeteg filmben megvillantotta a tehetségét. Ma ünnepli a 45. születésnapját, és szerencséréje még mindig fantasztikus formában van. 

Ezért tűnt el Cameron Diaz a nyilvánosság elől
Cameron Diaz a 2014-es Annie című filmje óta nem vállalt új szerepeket, és a nyilvánosság elől is teljesen eltűnt. Az utolsó filmje óta nem nagyon láttuk, de most elárulta, hogy mi áll a döntése hátterében. Olvass tovább itt...