Szövevényes L.L. Junior magánélete: csaknem egy éve hagyta el gyermekei anyját új szerelméért, akit el is jegyzett. A hírek most viszont arról szólnak, hogy a zenész visszaköltözött volt kedveséhez. A sztár Facebook-oldalán szólalt meg a helyzetről.

Lassan már egy éve annak, hogy L.L. Junior elköltöztt gyermekei anyjától. A rappernek új szerelme lett, méghozzá Körtvélyessy Zsolt lánya! A pár nagyon is komolyan gondolta a kapcsolatát, ugyanis hamar az eljegyzésre is sor került. Mindenki azt hitte, ez a kapcsolat sokáig fog tartani, de a legfrissebb információk szerint Junior újra volt kedvesével él.

L.L. Junior megszólalt a hazaköltözésrőlForrás: Facebook/L.L. Junior

A rapper Facebook-oldalán szólalt meg a helyzetről, de túl sok konkrétummal nem szolgált. Ez nem ilyen egyszerű történet, ahogy leírják... Nem nyilatkoztam senkinek! Amennyiben gyökeres változás állna be, amiről illik tudatni mindenkit, azonnal publikálni is fogom. Ez még nem az! Addig viszont kéretik a magánszférámba nem beletrollkodni. Se tollal, se klaviatúrával.Köszönöm" - írta L.L. Junior a megjelent hírekről.