A pop királyának születésnapján néhány sztár is megemlékezett arról, hogy mekkora legenda távozott az élők sorából évekkel ezelőtt.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el 2009-ben a pop királya, Michael Jackson. A legendás énekes halála a világon mindenkit megrázott, hiszen olyan befolyással volt a zenei kultúrára, mint előtte és egyelőre utána senki. Halála még most is fájdalmas a rajongók, a barátai és családja számára egyaránt, születésnapja alkalmából sokan emlékeztek meg róla a közösségi oldalakon.

Michael Jackson halála még mindig fájdalmasForrás: AFP/Patrick Kovarik

A pop királya ugyanis még csak 59 éves lenne, de már 8 éve nincs közöttünk. A nagy sztárok mellett természetesen a lánya is megemlékezett róla, szívszorító posztban köszöntötte szeretett édesapját! „Szülinapi üdvözlet az embernek, akit mindenkinél jobban szerettem. Annak az egy személynek, aki megmutatta nekem, mi az igazi szenvedély, annak, aki szilárd erkölcsöket adott és megtanított álmodozni. Soha nem fogok senkit annyira szeretni, mint téged. Mindig velem vagy, és pedig mindig veled. Lehet, hogy te nem én vagy, én pedig nem te, de biztos vagyok benne, hogy egyek vagyunk. A lelkünk soha nem változik. Köszönöm neked a csodákat" - írta Paris Jackson.

Bobby Brown Jackson híres táncmozdulataival emlékezett a sztárra

Akon egy fotóval ünepelte Michael Jacksont

Paula Abdul a közös munkára, és a király tehetségére emlékezett

Lionel Richie egy közös fotóval tisztelgett

Naomi Cambell szintén egy képpel emlékezett meg a nagy sztárról