Diana hecegnő hozzá akart menni Dodi Al Fayedhez

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
Dodi Al Fayed Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta, hogy ilyen komoly terveket szövöget a hercegnő. Ám a megvalósításra már sajnos nem kerülhetett sor. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a közel múltban volt pont 20 éve, hogy egy tragikus autóbaleset következtében Diana életét vesztette. Nemrég egy dokumentum film is napvilágra került az életével kapcsolatban, amely döbbenetes titkokat fedett fel.

Dianának minden esélye meg lehetett volna arra, hogy újból boldog legyen Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Kiderült, hogy Károly kizárólag kötelességtudatból vette el, és az is napvilágra került, hogy szinte egyáltalán nem éltek szexuális életet. Nem csoda, hogy Károly eléggé kiakadt, mikor tudomást szerzett a dokumentumfilmről.

Diana és Dodi őszintén szerették egymást Forrás: AFP/John D Mchugh

Most azonban új hírek derültek ki Dianával kapcsolatban: állítólag a halála előtti időszakban nagyon boldog volt. Olyannyira, hogy házasodni akart Dodi Al Fayeddel. A hercegnő egy pappal is beszélt a dologról. Frank Gelli atyát kért fel, hogy vezesse le a ceremóniát, illetve azt kérdezte tőle, hogy két különböző vallású ember egybekelhet-e?

A pap utólag azt mondta, hogy Diana és Dodi szuper párosnak tűnt. Véleménye szerint nagyon boldogok lehettek volna együtt - írta meg a Mirror.

Így viccelődött a Roastban Hajdú Péter (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-viccelodott-a-roastban-hajdu-peter-az-rtl-klubon.htmlJól odamondogattak egymásnak a szombaton az RTL Klub Roast című új show-jának résztvevői.Közülük Hajdú Péter is kapott hideget-meleget, de ő sem fogta vissza magát... TV + Sztárok--Ezért akadt ki az X-Faktor válogatóján ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-ezert-akadt-ki-az-x-faktor-valogatojan-byealex-a-mentortarsaira.htmlAz X-Faktor mentora, ByeAlex kiakadt az első válogatóról szóló adás alatt. Hogy mennyire viselte meg a mentort a felvétel, és valójában mi volt, ami igazán kiakasztotta, arról a Life.hu-nak beszélt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontólhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bocsanatot-kert-brad-pitt-jennifer-anistontol-hogy-elhagyta.htmlAmióta csak kiderült, hogy Brad Pitt Angelina Jolie-ba szerelmes, a világ kettészakadt. Legalábbis az emberek többsége mindig is erős érzelmi töltettel érvelt, ha az volt a kérdés, Aniston vagy Jolie a jobb választás Pitt számára. Nos, mivel mindkét kapcsolat véget ért, talán egy harmadik lett volna az... Mindenesetre Jennifer szimpatizánsai most örülhetnek, a színész bocsánatot kért exnejétől. TV + Sztárok--Muri Enikő imádkozik a várpalotai körhintabaleset sérültjeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-muri-eniko-imadkozik-a-varpalotai-korhintabaleset-serultjeiert-o-is-ott-volt.htmlMuri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, amikor meghibásodott a vidámparki körhinta, amelyből többen kizuhantak. Az énekesnőt megrendítették a történet, Facebook-posztban írta le, imádkozik a sérültekért. TV + SztárokOrigoBajor Lili elárulta, miért nem volt édesapja mellett a halálakorhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bajor-lili-elarulta-miert-nem-volt-edesapja-bajor-imre-mellett-a-halalakor.htmlBajor Imre lánya sokáig nem beszélt gyászáról. Most azonban a színésznőnek készülő Lili megtörte a csendet, és elmondta, hogyan élte meg édesapja korai halálát.TV + Sztárok--X-Faktor: Megátkozták Gáspár Lacit?http://www.life.hu/sztarok/20170903-megatkoztak-gaspar-lacit-x-faktor-versenyzo.htmlKiverte a biztosítékot Gáspár Lacinál egy jelentkező az X-Faktorban. A mentor azt hitte, a versenyző meg akarja átkozni, ezért kiabálva rohant fel a színpadra, hogy véget vessen a produkciónak. A versenyző műanyag, kötőtűkkel átszúrt babával akart voodooszertartást előadni. A babára a mentorok nevét is rávéste. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.