Már régóta nincsen a sorozatban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de mégis mindenki a Barátok köztből ismeri őket. A pár sok kritikát kapott, amikor összejöttek, de ők kitartottak egymás mellett, és az idő őket igazolja: már 13 éve házasok!

Nem volt könnyű dolga Dutsch Anitának és Kinizsi Ottónak, ugyanis amikor összejöttek, senki nem hitt abban, hogy kapcsolatuk tartós lesz. A Barátok köztben ismerhette meg őket az ország, az ő szerelmük is a sorozatnak köszönhetően szökött szárba, de már évek óta nem szerepelnek benne, és a képernyőkön sem. Hamarosan azonban újra láthatjuk őket együtt, ezúttal azonban a TV2 Drágám, add az életed című vetélkedőjében!

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Drágám, add az életed című műsorban lesz látható újra a TV-benForrás: rtlklub.sajtoklub.tv


„Amikor megismerkedtünk, senki sem hitt benne, hogy tartós lesz a kapcsolatunk, de mi hittünk egymásban. A mai napig támadás éri azokat a párokat, ahol a nő az idősebb, de furcsán néznek akkor is, ha mondjuk a pár hölgy tagja magasabb, mint a férfi. Pedig nem ez egy kapcsolat fokmérője. A környezetünkben is azt látjuk, hogy azok a párok, akik akkor házasodtak össze, mint mi, és akiket mindenki összeillőnek gondolt, azóta már rég elváltak. Ez elég szomorú. Mi viszont még ma is együtt vagyunk. Persze nem mondom, hogy nem voltak nehézségeink a tizenhárom év alatt, az hazugság lenne. Vállaljuk, hogy a házasságunkban is voltak hullámvölgyek, sok mindennel meg kellett küzdenünk együtt, de a válásnak még a gondolata sem merült fel soha. Szóval most már hozzon bármit is a jövő, rácáfoltunk az előítéletekre" – árulta el a Best Magazinnak Deutsch Anita, aki 8 évvel idősebb párjánál.

Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"


Közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szilágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!