A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozott

Kinizsi Ottó Barátok közt Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta nincsen a sorozatban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de mégis mindenki a Barátok köztből ismeri őket. A pár sok kritikát kapott, amikor összejöttek, de ők kitartottak egymás mellett, és az idő őket igazolja: már 13 éve házasok!

Nem volt könnyű dolga Dutsch Anitának és Kinizsi Ottónak, ugyanis amikor összejöttek, senki nem hitt abban, hogy kapcsolatuk tartós lesz. A Barátok köztben ismerhette meg őket az ország, az ő szerelmük is a sorozatnak köszönhetően szökött szárba, de már évek óta nem szerepelnek benne, és a képernyőkön sem. Hamarosan azonban újra láthatjuk őket együtt, ezúttal azonban a TV2 Drágám, add az életed című vetélkedőjében!

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Drágám, add az életed című műsorban lesz látható újra a TV-ben Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv


voltak nehézségeink a tizenhárom év alatt,

Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"


Közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szilágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.