Felháborítónak tartja LL Junior Janicsák Veca Sztárban Sztár-beli produkcióját. Szerinte az énekesnő paródiaként adta elő a  Raggamoffint. 

"Felkért a TV2, hogy segítsek Janicsák Vecának, bementem a próbára, megmutattam a tánclépéseket és még pár dolgot. Azt is kértem, hogy ne legyen orrfelhúzós paródia a dologból, mégis az lett" - nyilatkozta Junior és hozzátette az előadás kellemetlen sztereotípiákból épült fel és a 90-es évekre jellemző roma-paródiákat idézte.

"Sajnálom, hogy ez az egész ebbe az idejétmúlt paródiába ment át. Az akcentusa borzalmas volt, néha úgy hangzott mintha egy palóc bácsit, szabolcsi gazdát játszott volna. Nem értem, mivel nálam pestibb zenész nincs is. A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába" - tette hozzá a Blikknek Junior. 

"Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak" - méltatlankodott a zenész. 

Junior kiakadására Janicsák Veca is reagált: "Sajnálom, ha megbántottam LL Juniort, én egy nő vagyok, ezt tudtam kihozni magamból, nem volt célom, hogy megbántsam, sőt. Ez egy produkció volt, ami így sikerült, én ezzel tovább is léptem" – nyilatkozta.