A Sztárban sztárban a teljes átalakuláshoz elengedhetetlen, hogy mintét vegyenek a szereplők arcáról, de Pápai Jociéról eddig nem sikerült: ő ugyanis retteg ettől a folyamattól!

Nem tudja leküzdeni a félelmét Pápai Joci, ezért az ő arcáról nem tudtak mintét venni a Sztárban sztár maszkmesterei. Ahhoz ugyanis, hogy ezt megtegyék le kellene önteni az énekes arcát gipsszel, és addig, amíg meg nem köt, csak két pici lyukon keresztül kapna levegőt az orrán. Ezt Joci nem tudja vállalni, mert attól fél, orrsövényferdülése miatt nem kapna elég levegőt, és egyébként is fél a bezártságtól, meg sok minden mástól.

Pápai Jociról nem lehet mintát venniForrás: Facebook/EurovisionSongContest

"Nagyon nagy a baj. Képtelen vagyok leküzdeni a bezártságtól való félelmeimet. Nem találtam még rá végleges megoldást. Kizárólag azt tudom tenni, hogy mindig újabb kihívások elé állítom magamat, és úgy próbálok felülkerekedni a fóbiámon. Folyton próbálkozom, hogy agyban különböző technikákkal kicsit átkapcsoljam a gondolataimat, de sajnos mindig már az elején elbukom. Pedig többször beszélgettem erről különböző szakemberekkel, de tartok attól, hogy még mélyebbre merüljünk a témában. Ennek ellenére újra és újra próbálok szembemenni vele. Kitartó vagyok, és a Sztárban sztár csapat is végtelenül türelmes velem" - mondta a Borsnak Joci, aki gyerekként még csak a magasságtól félt, de azóta több fóbiája is van már. "A lift például halálos terep számomra, a szolárium is nagyobb kihívást jelentett, és például CT-re sem tudnának betolni. Könnyebb lenne azt felsorolni, amitől nem félek. Konkrétan mindentől rettegek, de a kígyóktól és az állatoktól úgy általában különösen" - árulta el az énekes. A TV2 pedig tiszteletben tartja Joci félelmeit, így mintét sem készítenek róla, és magasba sem emelik.

Megmutatta otthonát Pápai Joci: videó
Az Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Nézd meg itt!