Csúnyán leégette magát a BBC műsorvezetője: Videó!

Forrás: Youtube -
műsorvezető BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Vannak olyan bakik, amelyek még viccesek is lehetnek. Ám ez most egyáltalán nem volt az. 

A BBC hírolvasója, Tom Donkin nem egy bakit, hanem egy bakisorozatot követett el nemrég élő adásban. Rendkívül kellemetlenül vette ki magát, hogy a kamerák már forogtak, de Donkin még nem volt a helyén.

Tom Donkin enyhén szólva sem volt a helyzet magaslatán Forrás: Youtube

Majd egyszer csak beszaladt, de a stúdió másik felébe, ahol viszont nem volt kamera, vagyis a nézők csak egy átsuhanó alakot és a kopogó cipőket hallotta. Ezt követően végre rájött hova kellene állnia, csak épp a forgó kamera helyett egy másikhoz beszélt.

A helyzet alapvetően nagyon vicces is lehetne, ám Donkin a bénázását követően az Irma hurrikán legfrissebb részleteiről tájékoztatta a nézőket, ám ezzel a kis performansszal felkészületlennek és komolytalannak tűnt a feladathoz.

Kínos baki! Meghalt Charlie Sheen a köztévé szerint

A köztévé az AIDS alkalmából beszélgetett az AIDS-ben meghalt hírességekről. Itt került szóba Charlie Sheen is, akit Gulyás István halottnak titulált. "Most Charlie Sheen halála volt az, ami megint felkeltette az érdeklődést a HIV-fertőzés és az AIDS miatt" - hangzott el a ripoter szájából. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.