Adam Levinéknél jön a második baba - Fotó!

baba Adam Levine Maroon 5 gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maroon 5 énekese, Adam Levine 2014-ben vette feleségül a szupermodell Behati Prinsloo-t. Első gyermekük Dusty Rose egy éve, 2016 szeptemberében született.

A Victoria Secret modellje nem kis feltűnést keltett szexi fehérneműs képével, amin elsőként tudatja a világgal, újra babájuk lesz. Humorérzékéről tanúskodik a kép rövid címe: Második kör. Az énekes rendkívül büszke családjára, különösen most. "Van egy kislányom, és enyém a világ leggyönyörűbb felesége. Én vagyok a világ legszerencsésebb fickója„- nyilatkozta korábban. Az énekes egyébként a bandája mellett a Voice műsorában is mentorkodik, de szerencsére elfoglaltságai mellett bőven jut ideje a családjára.

ROUND 2.....

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) által megosztott bejegyzés,

Völgyi Zsuzsi arcával hirdette magát egy szépészeti klinika http://www.life.hu/sztarok/20170915-visszaeltek-volgyi-zsuzsi-hirnevevel.htmlZsuzsi teljesen ledöbbent, mikor értesült a hírről: nem az a perelős típus, de ezúttal nála is betelt a pohár. TV + SztárokOrigoÍgy még nem láttad Hosszú Katinkát: kosztümben pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170915-kosztumben-pozol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinkát úszódresszben láthattuk a legtöbbször, sminkben és elegánsan felöltözve már kevésbé. Az igazság viszont az, hogy ő még kosztümben is dögös! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Vera közösségi oldalán kért segítséget - etlűnt a cicájahttp://www.life.hu/sztarok/20170915-toth-vera-kozossegi-oldalan-kert-segitseget.htmlTóth Vera hatalmas állatbarát hírében áll. Otthonát is több kutyával és macskával osztja meg. Közülük az egyik cica azonban elkóborolt otthonról. Vera közösségi oldalán kért segítséget, nagyon szeretné megtalaláni a kis szökevényt.TV + SztárokOrigoFérfi kéz masszírozza Bódi Sylvi fenekét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170915-ismeretlen-ferfi-kez-masszirozta-bodi-sylvi-feneket-foto.htmlBódi Sylvi mostanában fenekét helyezi előtérbe. Ezúttal azonban egy idegen férfi keze is feltűnt a fotón... TV + SztárokOrigoStohl András új szerelméről, Vicáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170915-stohl-andras-uj-szerelmerol-meselt.htmlStohl András alig egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy párjával, Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután egy titokzatos hölgy lépett a képbe. Akkor a színész nem sokat árult el új szerelméről, most azonban szívesen mesélt... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra együtt van Szente Vajk és Erdélyi Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20170915-ujra-egyutt-a-szineszpar.htmlSzente Vajk és Erdélyi Tímea a környezetük szerint tökéletes párost alkottak. Ám egy évvel ezelőtt mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják, most azonban arról szólnak a hírek, hogy nem bírták egymás nélkül és igyekeznek megmenteni házasságukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.