Stohl András új szerelméről, Vicáról mesélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Stohl András szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András alig egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy párjával, Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután egy titokzatos hölgy lépett a képbe. Akkor a színész nem sokat árult el új szerelméről, most azonban szívesen mesélt...

A Best magazinnak mesélt Stohl András új szerelméről, Vicáról.

Elárulta, hogy kapcsolatuk nem újkeletű, ugyanis 14 évvel ezelőtt már felfigyeltek egymásra, csak akkor nem volt túl jó az időzítés, bár a színészben már akkoriban is mély nyomot hagyott a csinos nő.

Stohl András Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető. Fotó: Polyák Attila - Origo

"14 évvel ezelőtt már felfigyeltünk egymásra, de akkor nem volt lehetőségünk megsimerkedni. Már akkor érzékenyek voltunk a másikra, én például a mai napig el tudom mondani, mi volt rajta, milyen volt a haja. Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk, erre mondják, hogy jó időben voltunk jó helyen" - vallotta beő szintén Stohl.

A színész azt is elmondta, hogy kedvese nélkül szakmai életét illetően sem dönt, ugyanis párja nagyon jól látja a dolgokat és mindig sokat segítenek neki a tanácsai.

"Sok mindenben sokkal bölcsebb és megfontoltabb, mint én, így nem történhet olyan az életemben, amit ne egyeztetnék vele."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.