Zsuzsi teljesen ledöbbent, mikor értesült a hírről: nem az a perelős típus, de ezúttal nála is betelt a pohár. 

Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. 

A Romantic egykori énekesnője először a céget kereste meg, és megkérte, hogy azonnali hatállyal távolítsák el a hozzá kapcsolható tartalmakat az oldalukról. A cég nagyon készségesnek tűnt, de még napokkal később is ugyanúgy ott voltak Zsuzsi fotói, ezért a sztár úgy döntött: bepereli a céget. 

Íme a fotó, ami bejárta az internetetForrás: Facebook

„Amikor megláttam, hogy még mindig ott virítok az oldalukon, végleg betelt a pohár. Nem szeretek pereskedni, de tudom, hogy több hazai híresség is járt már így és ők sem hagyták magukat. Mivel nem tartották be az ígéretüket, ügyvédhez fordultam. Most már teljesen tisztában vagyok azzal, hogy amit ez a cég elkövetett, az a személyiségi jogaimmal való visszaélés. Azért is kezdtem bele ebbe a a harcba, mert szeretném, ha mások nem járnának így"

Az énekesnő ügyvédje szerint több százezres, akár milliós bírságot is kiszabhatnak ezért - írta meg a Ripost

Magyar sztárok, akik plasztikáztattak
Rubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt való, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Olvass tovább itt...