Demi Lovato szexualitása továbbra sem egyértelmű

Forrás: Instagram/Demi Lovato -
Demi Lovato szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik egy darabig Demi Lovato ismét központi téma lesz, ugyanis sokak fejében megfordult a kérdés: vajon biszexuális vagy leszbikus a szexi sztár? 

Lovato nem beszél szívesen a szexualitásáról, a magánéletéről, de többé már nem tud elhajolni a kérdés elől, hiszen nemrég kézen fogva látták egy nővel. A szituáció pedig magyarázatot kíván, ám a 25 éves szépség nem tudta kivágni magát a helyzetből.

Demi Lovato magánélete mindenki számára rejtély Forrás: Instagram/Demi Lovato

"Úgy érzem, mindenki címlapsztorit akar gyártani, és különösképpen érdekesnek számít a kérdés, hogy mi a helyzet a szexualitásommal? Pedig véleményem szerint ez a téma teljesen irreleváns, hiszen én nem a magánéletem kapcsán lettem híres. Én egy énekesnő vagyok, és a magánéletemnek semmi köze a zenéimhez. Éppen ezért én szeretném továbbra is megőrizni a privát szférámat" - mondta Demi.

Ám az is kiderült, hogy októberben fogják bemutatni a dokumentumfilmjét "Sorry Not Sorry" címmel, amelyből kicsit többet megtudhatunk a sztár privát életéről is - írta meg a US Magazine.

Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeiből

A szexi fiatal sztár nem vetette meg sem az alkoholt, sem a drogokat. A 25 éves amerikai nő korábban már részletesen elmesélte, hogy anno 30 percet sem bírt ki kokain nélkül, még a repülő fedélzetére is magával vitte szokásos adagját. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.