Úgy tűnik egy darabig Demi Lovato ismét központi téma lesz, ugyanis sokak fejében megfordult a kérdés: vajon biszexuális vagy leszbikus a szexi sztár? 

Lovato nem beszél szívesen a szexualitásáról, a magánéletéről, de többé már nem tud elhajolni a kérdés elől, hiszen nemrég kézen fogva látták egy nővel. A szituáció pedig magyarázatot kíván, ám a 25 éves szépség nem tudta kivágni magát a helyzetből. 

Demi Lovato magánélete mindenki számára rejtélyForrás: Instagram/Demi Lovato

"Úgy érzem, mindenki címlapsztorit akar gyártani, és különösképpen érdekesnek számít a kérdés, hogy mi a helyzet a szexualitásommal? Pedig véleményem szerint ez a téma teljesen irreleváns, hiszen én nem a magánéletem kapcsán lettem híres. Én egy énekesnő vagyok, és a magánéletemnek semmi köze a zenéimhez. Éppen ezért én szeretném továbbra is megőrizni a privát szférámat" - mondta Demi. 

Ám az is kiderült, hogy októberben fogják bemutatni a dokumentumfilmjét "Sorry Not Sorry" címmel, amelyből kicsit többet megtudhatunk a sztár privát életéről is - írta meg a US Magazine

Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeiből
A szexi fiatal sztár nem vetette meg sem az alkoholt, sem a drogokat. A 25 éves amerikai nő korábban már részletesen elmesélte, hogy anno 30 percet sem bírt ki kokain nélkül, még a repülő fedélzetére is magával vitte szokásos adagját. Olvass tovább itt...