Berki Krisztián rengeteget edz azért, hogy megtartsa méreteit, de nem mindig tisztán űzte a sportolást. Bevallotta, hogy ő is használt szteroidot.

Mindig nagy kérdés, hogy azok a férfiak vagy éppen nők, akik hatalmas izmokat növesztettek, vajon természetes úton érték-e el ezeket az eredményeket, vagy használtak valamilyen tiltott szert. Berki Krisztián eloszlatja a kételyeket, szerinte testépítés nincs szteroid nélkül, de versenysport se nagyon egyéb tiltott szerek nélkül.

Berki Krisztián bevallotta, hogy szteroidozottForrás: Facebook/Berki Krisztián

„Profi testépítés, sőt amatőr testépítés sincs szteroidok nélkül. Nincs sport teljesítménynövelők nélkül. Régen a gerelyhajításban nagyjából 62 méter volt a csúcs, most 100 méter fölött dobnak. Bárki azt gondolja, hogy a pápai sonkától fejlődtek ekkorát? Egyetlen sportolót sem akarok megbántani vagy vádolni de ki kell mondani: tiszta versenysportoló nincs. Csak tiszta verseny. Ezt szoktuk mondani. Igen, én is használtam szteroidot. De fontosnak tartom, hogy tisztában legyenek leginkább a fiatalok ennek veszélyeivel, mert nem mindegy, mit, hogyan használ az ember. Zacher Gáborral épp most forgattunk közösen ebben a témakörben, amit hamarosan láthatnak a nézők" - mondta a Borsnak Berki, aki már nem először beszél erről.