Rónai Egon arra kér mindenki, szálljanak már le Demcsák Zsuzsáról

Demcsák Zsuzsa ATV Rónai Egon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, felmondott az ATV-nél. Posztja természetesen csak olaj volt a tűzre, kapott hideget-meleget, de természetesen sokan voltak azok között is, akik a lehető legjobbakat kívánták neki. A műsorvezetővel kapcsolatban a közösségi oldalon Rónai Egon is "megszólalt". 

"Demcsák Zsuzsa és az ATV útjai egy rövid keresztezés után ismét különváltak. Az okokról az elmúlt napokban a jól és még jobban értesültektől származó információáradat öntötte el a sajtót és a FB-ot fogyasztó olvasókat. Na meg a hozzá tartozó kommentek. A történethez nem fűzök semmit, az etikus sem, kollegiális sem lenne. Hanem. Arra szeretnélek kérni, ha valaha hibáztál, mentegetőztél, ha valaha elrontottál valamit, mondjuk például jól megtervezett saját életed, ha valaha érezted úgy, hogy okkal vagy ok nélkül bántanak, ha valaha volt olyan pillanatod, hogy mindenki ellened van, vagy átfutott rajtad, mit fognak szólni a gyerekeid, a szüleid: arra kérlek tehát, hogy ne szállj be vagy hagyd abba.
Közszereplő, tűrnie kell, de megkapta már a magáét. Ne csak azt lásd, hogy tévés a kirakatban, azt is, hogy ember, nő, anya. Nem kell több minősítő komment. Aki bajban van, mind reméli az irgalmat.
Ha látjuk, hogy gondokkal küzd egy ismerősünk, nem azt mondjuk, hogy forduljon jobbra az élete?
Ezt kívánom Demcsák Zsuzsának!" - tette közzé Rónai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.