A figyelem középpontjába került Demcsák Zsuzsa, és bizony a Szanyi-interjú miatt kapott hideget-meleget a műsorvezető. A gyermekei számára is nehéz ez az időszak, Zsuzsa elárulta, hogy viselik a támadásokat.

Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán már megpróbálta megmagyarázni a félresikerült Szanyi-interjút, kóros fáradtságra és magánéleti gondokra hivatkozott, de akkor még konkrétumokat nem árult el. Ma reggel azonban a Rádió-1-nek adott interjúban sok mindent elmondott. Kiderült , hogy a kedvese szakított vele, ezért voltak álmatlan éjszakái, de azt is elmondta, hogy a Szanyi-interjú előtti estét egykori kolléganőivel töltötte. Határozottan tagadta, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt volna, és leszögezte, nincsenek alkoholproblémái. Ezzel támadták őt ugyanis, és már olyan sokan írtak róla, hogy kénytelen volt a gyermekeivel is leülni és megbeszélni a helyzetet.

Demcsák Zsuzsa a gyerekeivel is beszélt az őt ért támadásokrólForrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Sajnos akkor már eléggé sokat sírtam, a lányomnak sírtam el a bánatom" – mondta Zsuzsa, aki a magánéleti gondjait a lányára bízta, így ezt a botrányt is megbeszélte gyerekeivel, de nem volt könnyű szembesíteni őket az őt ért rosszindulatú kommentekkel. „Lányom azt mondta, anya, ne foglalkozz vele. Jó, hogy nem vagy már a tévében, mert több időd lesz ránk. Muszáj volt velük erről beszélnem, nehogy támadásoknak legyenek kitéve" – mondta Zsuzsa.