Demcsák Zsuzsával szakított a szerelme: ezért volt furcsa az ATV reggeli műsorában

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már korábban is elárulta Demcsák Zsuzsa, hogy magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli műsorában, de most az is kiderült, hogy konkrétan mi történt.

Távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa, miután a csatorna reggeli műsorában nagyon furcsa volt. Az elhíresült Szanyi Tibor-interjú miatt kényszerült arra Zsuzsa, hogy meghozza ezt a döntést, de a nagyközönségnek ettől még magyarázatot kellett adnia viselkedésére. Először Facebook-oldalán magyarázkodott Zsuzsa, kóros fáradtságra és magánéleti gondokra hivatkozott, most pedig Balázsék vendégeként árulta el, hogy mi történt vele az elmúlt időben, ami a jelenlegi helyzethez vezetett.

Szakítása miatt volt maga alatt Demcsák Zsuzsa Fotó: Szabó Gábor - Origo
Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-ez-sebestyen-balazs-luxusautoja.htmlLecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsaládjához tartott a burgenlandi autóbalesetben elhunyt magyar nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csaladjahoz-tartott-a-burgenlandi-autobalesetben-elhunyt-no.htmlSzörnyű autóbalesetben vesztette életét egy magyar anya: Burgenlandból igyekezett családjához, de egy híd betonpillérének ütközött. A nő holttestét több méterre a roncstól találták meg. TV + SztárokOrigoAvril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni az internetenhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-avril-lavigne-nevere-veszelyes-rakeresni.htmlEszedbe se jusson Avril Lavigne vagy Bruno Mars nevére rákeresni, az alattuk felsorolt találatok visznek ugyanis a legtöbb veszélyes oldalra. TV + Sztárok--Csobot Adél elárulta a lánykérés részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csobot-adel-a-lanykeresrol-meselt.htmlMegtörtént az, amire mindenki várt: Csobot Adél kezét megkérte szerelme, és gyermekének apja, Istenes Bence. Adél végre részleteket is elárult a lánykérésről, ami tökéletes volt. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Charlie-t lenyűgözte Király Viktor produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sztarban-sztar-horvath-charlie-t-lenyugozte-kiraly-viktor-produkcioja.htmlHorváth Charlie-nak nagyon tetszett Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban, ahol az énekes az Az légy, aki vagy című dalt adta elő. A zenész szerdán reggel a TV2 Mokkájában ennek hangot is adott. TV + SztárokOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett Istenes Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sulyos-autobalesetet-szenvedett-istenes-laszlo-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlKedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője. Egy furgon csapódott a kocsijába, aminek következtében egy fának ütközött. Istenes Lászlónak ennek ellenére sikerült érintetlenül kiszállnia a járműből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.