Hamarosan mindenki betekintést nyerhet a milliárdos magyar feleségek luxuséletébe, köztük Csősz Bogiéba is, aki egy török üzletemberhez ment hozzá. Sosem gondolta volna, hogy ilyen fényűzésben élhet egyszer, de gyorsan hozzászokott a helyzethez: ma már 9 milliót költ egyetlen vásárlás alkalmával.

A Viasat3 hamarosan elindítja új műsorát, mely során a magyar milliárdos feleségek életébe nyerhetünk betekintést, ami merőben távol áll a hétköznapi nőkétől. Csősz Bogi modell is a szereplők egyike, aki egy török milliárdoshoz ment hozzá kilenc évvel ezelőtt, azóta élvezi a fényűzést. Boginak tényleg nem lehet semmire sem panasza, már az otthonuk is irigylésre méltó, a kertjük olyan akár egy oázis, a villában pedig mindenkinek külön emelete van.

Csősz Bogi 9 milliót is képes elvásárolniForrás: Facebook/Csősz Boglárka

A modellként és színésznőként megismert luxusfeleség természetesen annyi pénzt költ, amennyit csak akar, ami jól is jön neki, hiszen imádja a méregdrága cipőcsodákat, de nemcsak azt szokott vásárolni. Egy körút alkalmával akár 30 ezer eurót vagyis 9 millió forintot is elkölt, és imádja a gyémántot! Természetesen a vezetésre sem kell ügyet vetnie: limuzin és sofőr várja – írja Bogi bemutatásában a csatorna.