Elképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. 

A 25 éves focista oldalára került fel az a fotó, amelyen Palvin Barbi és Lewis Hamilton is szerepel. Jó hangulatban hülyéskedett a három híresség, de állítólag Barbi az éjszakáját Neymarral töltötte. 

Bizonyára mindannyian emlékszünk még Hamilton és Palvin szerelmi románcára, így logikus lenne azt gondolni, hogy az exek újból összemelegedtek, de nem erről van szó. A hírek szerint ugyanis az autóversenyző egy kanadai modell társaságában érkezett a találkozóra, és vele is távozott. 

Crazy Friends

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Míg Barbi Neymar lakásán kötött ki, ahonnan hajnal 5-kor távozott, smink nélkül, egy másik ruhában. Lesifotók is készültek a távozás pillanatáról, amelyeket itt tudsz megtekinteni. De vajon mi történt a zenésszel, akivel csókolózós képet töltött fel nemrég az Instagramjára? 

Együtt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!
Egy ideig azt hittük, hogy a szexi modell Lewis Hamilton mellett találja majd meg a boldogságot, hiszen a sztárokat számtalan alkalommal láthattuk együtt. Most azonban Dzsudzsák Balázzsal vacsorázott Barbival. A modell egy fotót is feltöltött az eseményről a közösségi oldalára, amelyen a testvére, és egy sármos férfi is látható.