Ashton Kutcher Hugh Grant Angelina Jolie Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek nyugton maradni egy kapcsolatban. Erre pedig a sztárok világából is akadnak példák. 

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds állítólag összeszűrte a levet Sandra Bullockkal és Brianna Hildebranddel is Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 40 éves sármos színészre érthetően buknak a nők, de nemcsak a civilek, hanem a kollégái is. Ő pedig, úgy tűnik, szívesen tetszeleg ebben a szerepben. Bizonyos hírek szerint a Nász-ajánlat című film forgatása alkalmával Sandra Bullockkal melegedtek össze jobban a kelleténél, pedig akkoriban Ryan Scarlett Johansson férje volt.

Később pedig arról cikkeztek, hogy a második feleségével, Blake Livelyval is hullámvölgybe kerültek a Deadpool második része miatt, ahol szintén egy csinos színésznővel, Brianna Hildebranddel kavart.

Heidi Klum

Heidi Klum a testőrével, Martin Kristennel került intim kapcsolatba Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A 44 éves szupermodell közel 10 évig tartó házassága Seallel példaértékűnek számított. Közös gyermekeikkel szép családot alkottak, és sokan úgy gondolták, ők már biztosan együtt fognak megöregedni.

Később azonban gyűlni kezdtek a gomolyfelhők, amikor kiderült, hogy a szőke szépség összeszűrte a levet a testőrével, Martin Kristennel. A modell sokáig tagadta a dolgot, de 2014-ben mégis válásra került sor. Bizonyos hírek szerint Heidi és Seal szexuális élete évekig nagyon forró és kiolthatatlan volt, és egy közeli barátjuk szerint akkor kezdődtek a gondok, mikor a tűz kialudt közöttük.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher egyszerre két nővel csalta meg Demi Moore-t Forrás: Getty Images

A 39 éves színész 8 évig élt házasságban Demi Moore-ral. Bizonyára sokan lettek volna a helyében, és még többen álltak értetlenül, amikor kiderült: hűtlen volt a szépséges színésznőhöz. 2011-ben ugyanis két nővel (egyszerre) csalta meg a feleségét, ráadásul mindezt a házassági évfordulójuk napján.

Tovább tetézte az eseményeket a tény, hogy a megcsalásban közrejátszó két nő közül az egyik Scott Eastwood barátnője volt akkoriban. Természetesen Ashton és Demi elváltak, de a Pillangó-hatás sztárja 2 évvel később összekötötte az életét Mila Kunisszal, és állítólag azóta is boldogan élnek. Reméljük, benőtt már az amerikai sztár feje lágya...

Angelina Jolie

Angelina Jolie több kollégájával is összejött a különböző forgatások alatt Forrás: Getty Images

Az idő múlásával megszépülnek az emlékek, pedig bizony a többgyermekes édesanyának is van mit takargatnia. Fiatal korában kifejezetten híres volt a filmes afférjairól. Az első ilyen eset 1995-ben kezdődött az Adatrablók című film forgatásán, ahol igen közeli viszonyba került Jonny Lee Millerrel, pedig a színésznő akkor valaki mással volt párkapcsolatban.

A következő évben leforgatták a Kis tüzek című drámát, ezalatt pedig a másik nem világába is belekóstolt, és összejött Jenny Shimizu modellel. Majd 1999-ben elkészült a Vakrepülés című romantikus produkció, itt esett szerelembe Billy Bob Thorntonnal. 2000-ben össze is házasodtak, de a kapcsolatuk 3 évvel később zátonyra futott. 2005-ben pedig megismerte élete férfiját, Brad Pittet, ezért is robbant bombaként a hír, amikor beadta a válókeresetet. A válás láthatóan megviselte a színésznőt.

Hugh Grant

Hugh Grant kínos estét a prostituálttal sosem felejti el a világ Forrás: Getty Images

Sosem felejtjük el azt a bizonyos kínos helyzetet, ami az Elizabeth Hurley-vel folytatott párkapcsolata alatt történt a híres színésszel. A sztárt ugyanis 1995 júniusában letartóztatták, amiért a nyílt utcán, egy autóban szexelt egy prostituálttal.

Az 57 éves sztár nyilvánvalóan nem volt büszke magára, hiszen elég hamar elterjedt a bűnös cselekedet híre, de annyira mégsem rázhatta meg, mert tavaly azt nyilatkozta: "A megcsalás jót tesz a párkapcsolatoknak" - úgy tűnik, utólag már úgy gondolja, hogy az övének is jót tett. Vagy pont azzal tett jót, hogy véget vetett neki?

Sztárok akik színpadon, forgatás közben veszítették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sztarok-akik-forgatas-kozben-veszitettek-eletuket.htmlSajnos rengeteg olyan hírességről tudunk, akiket munka közben ért utol a halál. Volt aki balesetet szenvedett, olyan is, akit meggyilkoltak, de hirtelen rosszullét is okozott már tragikus végkifejletet. TV + Sztárok--Így mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoSztárok, akik szakítottak lúzer kedvesükkel miután híressé váltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-sztarok-akik-dobtak-luzer-kedvesuket-miutan-hiresse-valtak.htmlNagy változás egy tehetséges ember életében, amikor híressé válik, de nemcsak az ő világa változik meg, hanem a körülötte élőké is. A párkapcsolatok nagy része nem is bírja ezt a terhelést, jórészt azért, mert az újdonsült hírnév és a rajongók tömegei teljesen megboldogítják az embert, és sztárrá vált személyek már nem tartják elég menőnek a partnerüket, aki évekig megfelelt.... TV + Sztárok--Világsztárok, akik üres zsebbel haltak meg http://www.life.hu/sztarok/20170920-sztarok-akik-egykor-gazdagok-voltak-de-szegenyen-haltak-meg.htmlÚgy tűnik, nem csak a csúcsra jutni nehéz, hanem ottmaradni is... TV + Sztárok--Így vélekednek a cicijeikről a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170914-ezt-gondoljak-a-melleikrol-a-sztarok.htmlMég a legnagyobb hollywoodi sztárszépségek sem tökéletesek: most többen elmondták, hogyan vélekednek saját melleikről. TV + Sztárok--Világsztárok, akik széttrollkodták a hétköznapi emberek képeit - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-vilagsztarok-akik-szettrollkodtak-a-hetkoznapi-emberek-kepeit.htmlTökéletes képet nehéz készíteni, de ezek az a hétköznapi emberek megpróbálták. Arra azonban nem számítottak, hogy épp egy világsztár fogja széttrollkodni a képüket, emi így lett igazán zseniális! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.