Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek nyugton maradni egy kapcsolatban. Erre pedig a sztárok világából is akadnak példák. 

Ryan Reynolds 

Ryan Reynolds állítólag összeszűrte a levet Sandra Bullockkal és Brianna Hildebranddel isForrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 40 éves sármos színészre érthetően buknak a nők, de nemcsak a civilek, hanem a kollégái is. Ő pedig, úgy tűnik, szívesen tetszeleg ebben a szerepben. Bizonyos hírek szerint a Nász-ajánlat című film forgatása alkalmával Sandra Bullockkal melegedtek össze jobban a kelleténél, pedig akkoriban Ryan Scarlett Johansson férje volt.

Később pedig arról cikkeztek, hogy a második feleségével, Blake Livelyval is hullámvölgybe kerültek a Deadpool második része miatt, ahol szintén egy csinos színésznővel, Brianna Hildebranddel kavart.  

Heidi Klum 

Heidi Klum a testőrével, Martin Kristennel került intim kapcsolatbaForrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A 44 éves szupermodell közel 10 évig tartó házassága Seallel példaértékűnek számított. Közös gyermekeikkel szép családot alkottak, és sokan úgy gondolták, ők már biztosan együtt fognak megöregedni. 

Később azonban gyűlni kezdtek a gomolyfelhők, amikor kiderült, hogy a szőke szépség összeszűrte a levet a testőrével, Martin Kristennel. A modell sokáig tagadta a dolgot, de 2014-ben mégis válásra került sor. Bizonyos hírek szerint Heidi és Seal szexuális élete évekig nagyon forró és kiolthatatlan volt, és egy közeli barátjuk szerint akkor kezdődtek a gondok, mikor a tűz kialudt közöttük. 

Ashton Kutcher  

Ashton Kutcher egyszerre két nővel csalta meg Demi Moore-tForrás: Getty Images

A 39 éves színész 8 évig élt házasságban Demi Moore-ral. Bizonyára sokan lettek volna a helyében, és még többen álltak értetlenül, amikor kiderült: hűtlen volt a szépséges színésznőhöz. 2011-ben ugyanis két nővel (egyszerre) csalta meg a feleségét, ráadásul mindezt a házassági évfordulójuk napján. 

Tovább tetézte az eseményeket a tény, hogy a megcsalásban közrejátszó két nő közül az egyik Scott Eastwood barátnője volt akkoriban. Természetesen Ashton és Demi elváltak, de a Pillangó-hatás sztárja 2 évvel később összekötötte az életét Mila Kunisszal, és állítólag azóta is boldogan élnek. Reméljük, benőtt már az amerikai sztár feje lágya... 

Angelina Jolie 

Angelina Jolie több kollégájával is összejött a különböző forgatások alattForrás: Getty Images

Az idő múlásával megszépülnek az emlékek, pedig bizony a többgyermekes édesanyának is van mit takargatnia. Fiatal korában kifejezetten híres volt a filmes afférjairól. Az első ilyen eset 1995-ben kezdődött az Adatrablók című film forgatásán, ahol igen közeli viszonyba került Jonny Lee Millerrel, pedig a színésznő akkor valaki mással volt párkapcsolatban. 

A következő évben leforgatták a Kis tüzek című drámát, ezalatt pedig a másik nem világába is belekóstolt, és összejött Jenny Shimizu modellel. Majd 1999-ben elkészült a Vakrepülés című romantikus produkció, itt esett szerelembe Billy Bob Thorntonnal. 2000-ben össze is házasodtak, de a kapcsolatuk 3 évvel később zátonyra futott. 2005-ben pedig megismerte élete férfiját, Brad Pittet, ezért is robbant bombaként a hír, amikor beadta a válókeresetet. A válás láthatóan megviselte a színésznőt.

Hugh Grant 

Hugh Grant kínos estét a prostituálttal sosem felejti el a világForrás: Getty Images

Sosem felejtjük el azt a bizonyos kínos helyzetet, ami az Elizabeth Hurley-vel folytatott párkapcsolata alatt történt a híres színésszel. A sztárt ugyanis 1995 júniusában letartóztatták, amiért a nyílt utcán, egy autóban szexelt egy prostituálttal. 

Az 57 éves sztár nyilvánvalóan nem volt büszke magára, hiszen elég hamar elterjedt a bűnös cselekedet híre, de annyira mégsem rázhatta meg, mert tavaly azt nyilatkozta: "A megcsalás jót tesz a párkapcsolatoknak" - úgy tűnik, utólag már úgy gondolja, hogy az övének is jót tett. Vagy pont azzal tett jót, hogy véget vetett neki?