Szexi fotót mutatott Lourdes Leonról Madonna

fotó Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke anyuka fényében tetszeleg Madonna, aki 6 gyermek boldog édesanyja. Most pedig éppen a 20 éves csemetéjével büszkélkedik. 

A többgyermekes popdíva egy különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen a 20 éves lányát, Lourdes Leont láthatjuk. A fiatal szépség egy egyszerű kék blúzban pózol, ám a sokat sejtető, pikáns arckifejezése nagyon is feldobja az egyszerűnek tűnő pillanatot.

Az 59 éves sztár pedig büszkén osztotta meg az Instáján ezt a képet, amitől a rajongói is elájultak. Néhány kommentelő szerint Lourdes vonásai egy az egyben Madonnára emlékeztetnek.

my Ray of Light! ⚡️✨

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány egyébként Madonna és Carlos Leon szerelemgyermeke, ám az idillikus családi élet nem tartott sokáig: Lourdes még csak 7 hónapos volt, mikor a szülei a szakítás mellett döntöttek.

Madonna éhbérért dolgoztatta az öccsét, aki most kitálalt

Többször is hallani lehetett már arról, hogy Madonna, és a Christopher nevű öccse nincsenek túl jóban, de most konkrétumok is napvilágra kerültek a rossz viszony okáról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.