Friderikusz Sándor annak idején sok mindent megtett a nézettségért, amire ma már egyáltalán nem büszke. 

Magyarország első showmanjaként Friderikusz Sándor emberek millióit szögelte a tévéképernyők elé. 1991 és 1997 között a Magyar Televízión futó műsorai mindent elsöprő sikert arattak, így nem csoda, hogy a kereskedelmi csatornák is szemet vetettek rá. 

Az RTL Klub Meglepő és Mulatságos című produkciójának is ő lett a házigazdája, és ahogy a nézők megszokhatták, Fridi nyomta a show-t. Sőt, mindent meg is tett annak érdekében, hogy újra és újra lenyűgözze a tévézénőket. 

Friderikusz Sándor már nem szívesen gondol vissza a múltjáraFotó: TV2

Már nem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban. De mint kiderült, Sándor ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné. 

"Friderikusz anno úgy intézte, hogy a felvett produkciójának jogai nála maradtak. Valami hasonló volt a dalokkal is. Bár a szerzői jogokat, azaz a dalszerző és szövegíró jogait nem lehet eladni, ő szerződésekben igyekezett rögzíteni, hogy ő rendelkezhessen ezek felhasználási jogaival. Ha időnként a videómegosztón fel is bukkant ez a két dal, mindig le is tiltatta, és töröltette onnan. Ma már állítólag nem tud kibékülni azzal, hogy egykor színes ruhákban bohóckodott, énekelt"mondta a neve elhallgatását kérő forrás a Borsnak

Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatát
Hajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért.