Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültek

Forrás: Youtube -
békülés Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők.

Oszter Sándor és lánya között hosszú ideje dúl a harc, Alexandra párválasztása volt az, amit nem nézett jó szemmel a színész. Rengeteget vitatkoztak, végül odáig fajult a helyzet, hogy inkább nem is beszélgettek egymással, csak olykor a Facebookon üzengettek nyilvánosan. Talán egyikük sem remélte, hogy kapcsolatuk valaha rendeződni fog, de úgy tűnik, mégis van rá esély.

Oszter Sándor kibékült lányával Forrás: Youtube

"

ha minden jól alakul, akkor nemsokára el is jönnek hozzánk Diósjenőre az unokámmal, Hunorral.

Blikknek

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen

Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár című műsorban egyre többet veszekszenekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egyre-tobbet-veszekszik-a-sztarban-sztarban-majka-es-liptai-claudia.htmlA Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni. TV + SztárokOrigoEgy kommentelő zaklatja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egy-kommentelo-zaklatja-liptai-claudiat-de-nem-foglalkozik-vele.htmlEgyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. TV + SztárokOrigoGáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs egy gyönyörű szőke nővel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-dzsudzsak-balazs-egy-gyonyoru-szoke-novel-szelfizett-foto.htmlDzsudzsák Balázs jó ideje a dúsgazdag szingli pasik táborát erősíti, ám úgy tűnik, ennek a korszaknak most vége: egy gyönyörű szőke orosz modellel mutatkozott.TV + Sztárok--Sztriptíztáncosból lett világelső rapper Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171002-cardi-b-sztriptiztancosbol-lett-vilagelso-rapper.htmlCardi B sok mindent megtett azért, hogy eltartsa magát. Sztriptíztáncosként dolgozott, de műpéniszt is reklámozott, hogy végül azt csinálhassa, amihez a legjobban ért: világhírű rapper lett. TV + SztárokOrigoTóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171002-toth-vera-igy-nezett-ki-12-evvel-ezelott.htmlTóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.