Oszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők.

Oszter Sándor és lánya között hosszú ideje dúl a harc, Alexandra párválasztása volt az, amit nem nézett jó szemmel a színész. Rengeteget vitatkoztak, végül odáig fajult a helyzet, hogy inkább nem is beszélgettek egymással, csak olykor a Facebookon üzengettek nyilvánosan. Talán egyikük sem remélte, hogy kapcsolatuk valaha rendeződni fog, de úgy tűnik, mégis van rá esély. 

Oszter Sándor kibékült lányávalForrás: Youtube

"Való igaz, múltkor beszéltünk telefonon a lányommal, és ha minden jól alakul, akkor nemsokára el is jönnek hozzánk Diósjenőre az unokámmal, Hunorral. A feleségem, Donatella és Alexandra már egy jó ideje felvették egymással a kapcsolatot, sőt a lányom és az unokám Balatonrendesen is járt látogatóban többször. Akkor derült ki, hogy az iskolát most kezdő Hunor szeretne zongorázni. A feleségem azt mondja, tehetséges, és én igazán büszke vagyok rá" - árulta el a Blikknek a színész, aki a felesége közbenjárásának köszönheti a békülést. A feleségem intézte úgy a helyzetet, hogy beszéljünk Alexandrával telefonon. Szinte már nem is reménykedtem abban, hogy rendeződik a viszonyunk, de szeretem őt, a lányom, sosem tagadnám meg. Ráadásul az unokám is nagyon hiányzott. Korábban nagyon sok időt töltött Diósjenőn, még a hálószobámat is kisajátította, végül oda is adtam neki, így most külön rezidenciája várja itt" - mesélte Oszter Sándor, aki a lánya és unokája érkezéséig kertészkedéssel köti le magát.

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen
Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!