Összefogott a falu Oszter Sándor ellen

Forrás: Youtube -
petíció Diósjenő Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. 

Ahogy azt már megírtuk, Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is.

Oszter Sándor ellen összefogtak Diósjenőn Forrás: Youtube

Oszter később nyilatkozott és elárulta: minden szükséges hivatalos papírt megszerzett az építkezéshez, vagyis a cselekedete egyáltalán nem illegális. Sőt, véleménye szerint egyébként is nagyon sokat tett már a falu természeti örökségeinek megőrzéséért, és ezúttal sem fogja veszélybe sodorni azokat.

Ám a helyiek ezzel nem elégedtek meg. Kezükbe vették az irányítást és szerda délutánra gyűlést szerveztek, ahol több, mint 100 ember írta alá azt a petíciót, melyben az önkormányzat segítségét kérik. Szeretnék, ha Oszter engedélyeit azonnali hatállyal visszavonnák. Bizonyos hírek szerint Oszter Sándor is ígérte, hogy megjelenik a gyűlésen, ám ez mégsem történt meg - írta meg a Bors.

Egy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivel

A 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek. Olvass tovább itt...

Luxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigoKorda György elmondta véleményét Vajna Timiről: "Kicsit kiszúrt velem"http://www.life.hu/sztarok/20170816-korda-gyorgy-elmondta-velemenyet-vajna-timirol.htmlKorda György és Vajna Timi is szerepel a Pappa Pia című új magyar filmben. A két celeb még sosem találkozott egymással. Az első bemnyomásokról és a közös munkáról Korda György nyilatkozott az AC News-nak. TV + Sztárok--16 évesen az X-Faktorban remekelt, mára színésznő lett Kováts Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170816-16-evesen-az-x-faktorban-remekelt-mara-szineszno-lett-kovats-vera.htmlKováts Vera az X-Faktor második szériájában tűnt fel. 16 éves korában szerepelt a népszerű tehetségkutatóban, azóta azonban elég keveset hallhattunk felőle. Nemrég azonban komoly filmszerepet kapott: a főszereplő húgát alakítja a Pappa Piában. TV + Sztárok--40 éve hunyt el Elvis Presley http://www.life.hu/sztarok/20170816-40-evvel-ezelott-hunyt-el-elvis-presley.htmlMa van 40 éve, hogy életét vesztette az ikonikus Rock 'n' Roll énekes, Elvis Presley. TV + SztárokAFPCinthya Dictator a szívére vette Varga Viktor beszólását: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170816-varga-viktor-beszolasat-nem-birta-szo-nelkul-hagyni-cinthya-dictator.htmlKasza Tibi műsorában ismét elszabadult a pokol: a fiatal művész nem tudta magában tartani az indulatait. TV + Sztárok--Roman Polanskit ismét molesztálással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20170816-ismet-molesztalassal-vadoljak-roman-polanskit.htmlRoman Polanski Oscar-díjas filmrendezőt kedden ismét molesztálással vádolta meg egy nő, akinek elmondása szerint az eset 1973-ban történt - számolt be róla a BBC hírportálja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.