Agydagantról hazudott a követőinek Belle Gibson, blogger

Forrás: The Australian Women's Weekly -
rákos beteg Belle Gibson hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belle Gibson azt állította, hogy agydaganatot találtak nála, ám ő orvosi beavatkozás nélkül gyógyította meg magát. 

Belle Gibson bátor húzással azt híresztelte, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála, ami ráadásul nem műthető. Emellett pedig stroke-ot is kapott, valamint szívleállása is volt. Ezek sajnos bárkivel megtörténhetnek, így senkinek sem szúrtak szemet.

Az érdekesség azonban az, hogy állítása szerint orvosi segítség nélkül gyógyult meg. Sajátos étrendet folytatott, amelyben kerülte a tejtermékek, a kávé és a glutén fogyasztását. A hazugságnak köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert, így egyre nagyobb példányszámban fogyott Az egészséges éléskamra című könyve, sőt, az ehhez tartozó telefonos applikáció is csúcsokat döntött.

Belle Gibson Valóban csak az étrenden múlik a rák? dr. life Forrás: The Australian Women's Weekly

2015-ben derült ki, az Australian Women's Weekly egyik újságírójának köszönhetően, hogy

az állításai közül semmi sem volt igaz.

Nem sokkal ezután Belle is elismerte az újságnak, hogy hazudott, éppen ezért az ausztrál fogyasztóvédelmi hatóság pert indított ellene.

Figyelembe véve a Gibsonhoz befolyó összegek, illetve az emberek tömeges megtévesztésének mértékét, 410 ezer dollár, azaz 85 millió forint pénzbírság megfizetésére kötelezték - írta meg a TheGuardian.

Menekülést tervezett a Las Vegas-i merénylő: állítják, bűntársa is lehetetthttp://www.life.hu/news/20171005-volt-menekulesi-terve-a-las-vegas-i-merenylonek-es-lehet-bantarsa-is.htmlA megyei seriff szerint nagyon nehéz elhinni, hogy ezt a mészárlást teljesen egyedül tervezte meg, és hajtotta végre Stephen Paddock. Egyre erősebb a gyanú, hogy volt segítője, és azt tervezte, hogy élve hagyja el a területet. News--7 méteres óriáskígyót küzdött le egy indonéz férfi: fotó http://www.life.hu/news/20171005-oriaskigyoval-vegzett-egy-indonez-ferfi.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Indonéziában: egy férfi puszta kézzel szállt szembe egy óriáskígyóval. News--Időjárás: viharos széllel és esővel érkezik a hideghttp://www.life.hu/news/20171005-viharos-szellel-es-esovel-erkezik-a-hideg.htmlA csütörtök az utolsó nap a héten, amikor még 20 fok köré emelkedik a hőmérséklet, ezután jön a viharos szél, eső, zápor és hidegfront. News--Büntetés várhat az engedély nélkül praktizáló plasztikai sebészrehttp://www.life.hu/news/20171004-a-plasztikai-sebesz-engedely-nelkul-dolgozott.htmlSzépészeti beavatkozást végzett egy sebész Somogy megyében érvényes dokumentumok nélkül. A NAV nyomozást rendelt el. News--Kiskorú lányok megerőszakolásával vádolnak egy férfit http://www.life.hu/news/20171004-kiskoru-lanyok-szexualis-bantalmazasaval-vadolnak-egy-ferfit.htmlDöbbenetes esetre derült fény nemrég: egy férfi profi fotósnak adta ki magát, így csalta tőrbe azokat a kiskorú lányokat, akiket később meg is erőszakolt. News--Az áldozat férje lehet a bohócjelmezes gyilkos http://www.life.hu/news/20171004-kiderult-ki-lehet-a-bohocjelmezes-gyilkos.html27 éve húzódik a bohócjelmzes gyilkos ügye, de most úgy tűnik kiderült, hogy ki áll a bizarr tett hátterében. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.