Ugyan egyszer nagyon csúnyán szakítottak, most teljes a boldogság Vámos Erika és párja között: eljegyezték egymást, és így már az örökbefogadásnak sincs akadálya. 

Vámos Erika tavaly nyáron ismerte meg szerelmét, Mátét, és egyből tudta, hogy ő lesz a férje. Máté már két hónap után eljegyzési gyűrűt csináltatott szerelmének, csak sajnos odaadni nem tudta, ugyanis egy csúnya szakítás közéjük állt. Vámos Erika akkor őszintén nyiltkozott a körülményekről, és még otthonát is elhagyta, hogy ne találkozzon szerelmével, de mára már újra összejöttek, így az eljegyzés is megtörtént. 

Vámos Erika és párja nagyon boldogokForrás: Best Magazin

"Ahogy megláttam Mátét, tudtam, hogy ő lesz a férjem. (...) Bár az egy év alatt átéltünk egy szakítást is, az is csak az érzéseinkben erősített meg bennünket, és abban, hogy egymás nélkül nem tudunk élni. Ilyet soha nem éreztem korábban. (...) Azon is gondolkoztunk, hogy csak úgy kettesben elmegyünk az anyakönyvvezetőhöz, összeházasodunk, majd örökbe fogadunk egy gyereket" - árulta el a Best Magazinnak Erika, aki arról is mesélt, hogy zajlott a lánykérés. "Két hete elmentünk túrázni, és az egész napos kirándulás után lefeküdtünk pihenni. Csukva volt a szemem, amikor egyszer csak azt éreztem, hogy csúszik az ujjamra a gyűrű, és Máté megkér, hogy legyek a felesége, majd megcsókol. Teljesen váratlanul ért, hirtelen csak az futott át a fejemen, mit mondjak, hogy fogalmazzak, hogy ez a szép pillanat örökre megmaradjon" - mondta Erika, aki kapott egy szál vörös rózsát is. Igent mondtam, miközben mindketten zokogtunk a meghatottságtól" - árulta el a műsorvezető, akiknek így nagyobb az esélyük az örökbefogadásra is, mivel a házaspár fiatalabb tagjának életkorát veszik alapul, és Máté még csak 34 éves.