Vámos Erika csúnyán összeveszett párjával: lejáratta őt szerelme, szakítottak

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika TV2 lejárat összeveszés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül tölti dél-ázsiai nyaralását Vámos Erika, a távolság ellenére azonban sikerült nagyon csúnyán összevesznie a szerelmével. Csak üzenetekben kommunikáltak, mégis elmérgesedett közöttük annyira a vita, hogy Erika egyedülállóként tér majd haza. A műsorvezető szerint Máté mindkettőjüket lejáratta, ezért le is tiltotta minden platformról a fiút!

Vámos Erika néhány héttel ezelőtt boldog párkapcsolatban élőként indult el egyedül dél-ázsiai útjára, mire azonban hazaér, már egyedülálló lesz. A műsorvezető csúnyán összeveszett szerelmével, akit le is tiltott végül a közösségi oldalairól. Erika szerint a nála évekkel fiatalabb fiú mindkettőjüket megalázta.

Vámos Erika csúnyán összeveszett szerelmével Forrás:Facebook/Vámos Erika

"Az első három külön töltött hét fantasztikus volt. Arról beszéltünk, hogy átépíti a házát, odaköltözöm, komolyan terveztünk egy esetleges esküvőt is. Aztán az egyik nap átküldött egy újságcikket, és tett valamilyen gyerekes megjegyzést.

Szó szót követett, majd minden platformon letiltottam, mivel nem akartam tovább rontani a helyzeten,

hiszen telefonon ezt úgysem tudjuk megbeszélni" - mondta a Blikknek Erika, akinek akkor telt be a pohár, amikor szerelme egy családtagját is belevonta a vitájukba.

"Jó pár napja nem beszéltünk már, amikor azt látom, hogy Máté egy rokona a közösségi oldalamra írt, vállalhatatlan stílusban,

olyanokat, hogy én tehetek a szakításunkról, játszottam vele, valamint szerintük érzelmileg megaláztam Mátét. Ha ez nem történik meg, soha nem kerültem volna ilyen helyzetbe, hogy nyilatkoznom kell a szakításunkról. Itt döntöttem el, hogy vége. Éretlen emberre utal, ha már a családot is be kell vonni egy vitába. Mindkettőnket lejáratta ez az esemény" - vallotta be a tévés, akinek fogalma sincs, mi várja itthon.

Vámos Erika mindenhonnan letiltotta szerelmét Forrás: Facebook/Vámos Erika

"Meg voltam győződve arról, hogy a hazaérkezésem után összeköltözünk, összekötjük a sorsunkat, de most úgy gondolom, hogy mivel

csupán kétutcányira lakunk egymástól Nagykovácsiban, így pár hónapra kiveszek egy lakást a városban, hogy össze se fussunk.

Ő megengedte, hogy bántsanak engem, ez pedig olyan seb, amely nagyon nehezen gyógyul. Fontos, hogy nem szeretném bántani Mátét, ő egy jó ember. Egyáltalán nincs kizárva, hogy még kibékülünk vagy újrakezdjük a kapcsolatot, egyszer, valahogy. Vagy csak jó szomszédok leszünk" - mondta Erika, aki hozzátette, most időre van szükségük, hiszen szeptember óta folyamatosak köztük a parázsviták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.