Vámos Erika újra összejött szerelmével!

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika és párja a nyilvánosság előtt szakítottak, viharosan ért véget a kapcsolatuk. A műsorvezető még otthonából is elköltözött volt szerelme miatt, akivel most újra összejöttek.

Vámos Erika 9 évvel fiatalabb szerelmével boldog párkapcsolatban élt, ám miközben a műsorvezető nyaralt, összevesztek. A távolság ellenére úgy elmérgesedett köztük a viszony, hogy Erika végül a közösségi oldalairól is letiltotta párját, és a szakításukról kénytelen volt nyilatkozni, hiszen a veszekedés egy része nyilvánosan zajlott. A műsorvezető még a lakásából is elköltözött, hiszen nem akart volt párja közelében maradni, de most úgy tűnik, újra fellángolt köztük a szerelem.

Vámos Erika újra összejött szerelmével Forrás: Facebook/Erika Vámos

Korábban mindig paprikás hangvételű üzeneteket váltottunk egymással, de most más a helyzet. Nagyon szépeket ír. Végtelenül

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.