Szexin táncolva dobja fel Rubint Réka a takarítást: videó

Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánya, Lara buktatta le a fitneszedzőt, hogy milyen foglalatossággal pörgeti fel az unalmas házimunkát. Még videót is mutatott róla, ahogy édesanyja szexi szerelésben rázza porszívózás közben.

Schobert Lara nem kíméli az édesanyját. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban mutatta meg a videót, amelyen Réka bugyiban táncol házimunka közben. Elárulta, a Snapchatre még ki is tette a felvételt, amit hallva a sportos mami is pironkodott egy kicsit. Itt meg is nézheted:

Aranyásók luxuskivitelben: paródia a luxusfeleségekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-aranyasok-luxuskivitelben-parodia-a-felesegek-luxuskivitelben-musorrol.htmlÚjabb paródia került fel a Youtube-ra a Feleségek luxuskivitelben paródiájaként, Aranyásók luxuskivitelben címmel. Az elsőhöz hasonlóan, ez is szórakoztató lett, persze, talán nem annyira, mint a Viasat3 realityje, ami a nézőket (és nem nézőket) igencsak megosztja. TV + Sztárok--ByeAlex vallomása az X-Faktorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-byealex-vallomasa-az-x-faktorrol-es-a-lanyokrol.htmlByeAlex a lányok csapatát kapta az X-Faktor legújabb szériájában. Az internet népe folyamatosan kritizálja, az énekest, állítják, tematikája idén sokkal inkább a karakterekre összpontosult, mint sem a kiváló énekhangokra. Hogy Alexnek mi erről a véleménye, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoImádják Rubint Rékát Lara osztálytársaihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-imadjak-rubint-rekat-lara-osztalytarsai-mondta-el-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-ban.htmlRéka nagyon sok időt tölt együtt gyermekeivel, így nagyobb meglepetések nem érték őt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! alatt, de nagyon érdekes volt számára az, hogyan látja őt kislánya. TV + Sztárok--Lara szerint ciki, hogy édesanyja, Rubint Réka gyakran nem hord melltartóthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-lara-szerint-ciki-hogy-edesanyja-rubint-reka-gyakran-nem-hord-melltartot.htmlLara felsorolt három dolgot is a Vigyázat, gyerekkel vagyok műsorban, amit cikinek tart anyukájában. Az egyik a melltartóviselési szokásaihoz kapcsolódott. Emellett az is kiderült, hogy Réka aggódó édesanyaként mennyire túlfélti gyermekeit... TV + Sztárok--X-Faktor: visszatér Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-toth-gabi-visszater-az-x-faktor-szinpadara.htmlAz X-Faktor 2016-os évad győztes mentora, extra produkcióval tér vissza a tehetségkutatóba.TV + Sztárok--Ez a fiú lehet Schobert Lara szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ez-a-fiu-lehet-schobert-lara-szerelme-instagram-foton-bujik-hozza.htmlSchobert Réka nemrégiben jelentette be, hogy lányuk, Lara Instagram-oldala már mindenki számára elérhető és mindenki bátran követheti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.