Hujber Ferenc válás bántalmazás Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik.

A lap azt írja, hogy a színész bántalmazta a feleségét, Tölgyesi-Khell Cynthiát. A nő az elmúlt években több alkalommal is kihívta a rendőrséget Hujber agresszív viselkedése miatt. Távoltartási végézése is volt a férje ellen, a színész két hónapig nem mehetett volna a közelébe. Hujber ezt nem tartotta be, többször megütötte, felpofozta Cynthiát. A feleség végül feljelentette Hujbert, és könnyű testi sértés miatt vádat is emeltek ellene. Cynthia a válókerestetet is beadta.

A Blikk úgy tudja, hogy a Valami Amerika sztárjának ma kellene megjelennie a bíróságon a békítő tárgyaláson, de mivel Kanadába költözött, erre kevs az esély. Erre nem is kötelezheti jogszabály, mivel még nincs bírósági szakaszban az ügy, a feljelentett nyugodtan távol maradhat. Ha azonban a feleség sem jelenik meg a kitűzött időpontban, akkor ejtik az ügyet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.