A Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik.
A lap azt írja, hogy a színész bántalmazta a feleségét, Tölgyesi-Khell Cynthiát. A nő az elmúlt években több alkalommal is kihívta a rendőrséget Hujber agresszív viselkedése miatt. Távoltartási végézése is volt a férje ellen, a színész két hónapig nem mehetett volna a közelébe. Hujber ezt nem tartotta be, többször megütötte, felpofozta Cynthiát. A feleség végül feljelentette Hujbert, és könnyű testi sértés miatt vádat is emeltek ellene. Cynthia a válókerestetet is beadta.

A Blikk úgy tudja, hogy a Valami Amerika sztárjának ma kellene megjelennie a bíróságon a békítő tárgyaláson, de mivel Kanadába költözött, erre kevs az esély. Erre nem is kötelezheti jogszabály, mivel még nincs bírósági szakaszban az ügy, a feljelentett nyugodtan távol maradhat. Ha azonban a feleség sem jelenik meg a kitűzött időpontban, akkor ejtik az ügyet.