Völgyi Zsuzsi rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt.

Völgyi Zsuzsi a közösségi oldalán számolt be arról, ami múlthét hétvégén történt vele. A jó időre való tekintettel elhatározta, hogy kislányával együtt kimennek egy kicsit levegőzni a parkba, ott történt a baj.

„Egy parkban leültem egy padra, miközben aludt a kisbabám, és miután elindultam, rájöttem, hogy a padon hagytam a táskám, benne az összes iratommal, pénzzel és egyebekkel. Egy "jószándékú" férfi, aki velem szembe jött látta, hogy én hagytam ott a táskám, betette a saját kis szatyrába, és úgy pakolta át a táskám tartalmát a sajátjába! Gondosan megnézte mennyi pénz volt nálam" – írta a közösségi oldalán az énekesnő.

Völgyi Zsuzsi sosem volt ijedős típus, ezért szerencsére talpraesetten tudta kezelni a helyzetet Forrás: Viasat3/Nánási Pál

Szerencsére az illető egy erősen ittas állapotú férfi volt, így Zsuzsinak még babakocsival sem volt nehéz utolérnie.

„Utána szaladtam a babakocsiban alvó gyerekemmel, hogy ugyan nem látta a táskámat? Ami ott virított a szatyrában. Szépen visszapakoltattam vele az összes dolgomat, átnézve a szatyra tartalmát, amiben egyetlen unicum maradt. Ennyire mocsadék embert?! Ennél nagyobb öröme ne legyen az életében. Ezt kívánom neki csupán, semmi többet" – folytatta a sztár.

Völgyi Zsuzsi arcával hirdette magát egy szépészeti klinika

Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.