Völgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt.

Völgyi Zsuzsi a közösségi oldalán számolt be arról, ami múlthét hétvégén történt vele. A jó időre való tekintettel elhatározta, hogy kislányával együtt kimennek egy kicsit levegőzni a parkba, ott történt a baj.

„Egy parkban leültem egy padra, miközben aludt a kisbabám, és miután elindultam, rájöttem, hogy a padon hagytam a táskám, benne az összes iratommal, pénzzel és egyebekkel. Egy "jószándékú" férfi, aki velem szembe jött látta, hogy én hagytam ott a táskám, betette a saját kis szatyrába, és úgy pakolta át a táskám tartalmát a sajátjába! Gondosan megnézte mennyi pénz volt nálam" – írta a közösségi oldalán az énekesnő.

Völgyi Zsuzsi sosem volt ijedős típus, ezért szerencsére talpraesetten tudta kezelni a helyzetetForrás: Viasat3/Nánási Pál

Szerencsére az illető egy erősen ittas állapotú férfi volt, így Zsuzsinak még babakocsival sem volt nehéz utolérnie.

„Utána szaladtam a babakocsiban alvó gyerekemmel, hogy ugyan nem látta a táskámat? Ami ott virított a szatyrában. Szépen visszapakoltattam vele az összes dolgomat, átnézve a szatyra tartalmát, amiben egyetlen unicum maradt. Ennyire mocsadék embert?! Ennél nagyobb öröme ne legyen az életében. Ezt kívánom neki csupán, semmi többet" – folytatta a sztár.

 

Völgyi Zsuzsi arcával hirdette magát egy szépészeti klinika
Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. Olvass tovább itt...