Pintér Tibor szívügye a Nemzeti Lovas Színház, és hogy a nézők gyönyörű látványt kapjanak, megálmodott egy fantasztikus épületet: a beruházással azonban 30-40 millió mínusz keletkezett a színház költségvetésében.

Pintér Tibor minden percét a lovas színház tökéletesítésével tölti, hiszen ő álmodta és alapította meg hazánkban az első ilyen színházat. Nem csoda, ha a színész mindent elkövet azért, hogy minél sikeresebb legyen a teátrum, ezért fogott bele az új helyszín kialakíttatásába is. Ez azonban nagyon megterhelte a színház költségvetését: úgy 40 millió forintnyi mínusz keletkezett. 

40 millió mínuszban van Tenya színházaForrás: Édes Élet

"Én álmodtam meg ezt a színpadot, a tetőszerkezetet és az egész helyszín kialakítását, s a Nemzeti Lovas Színház legvégső gazdasági tartalékait is megmozgattam, hogy az építmény elkészülhessen. A beruházással azonban a költségvetésünkben 30-40 millió forintnyi mínusz keletkezett, amit mindennapi zavartalan működésünk érdekében minél hamarabb meg kellene termelnünk. Erre nagy esélyünk is van, hiszen egyre többet játszunk, az idén három új premierrel várjuk a közönséget. A tavalyi évadban országszerte 100 ezer néző volt kíváncsi a produkcióinkra, és minden esélyünk megvan arra, hogy idén még több honfitársunkhoz jussunk el" - árulta el a Lokálnak Tenya, aki nemrég kopaszságával sokkolta a rajongóit.