Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeiről

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
Marton László Eszenyi Enikő metoo Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. 

A Vígszínház egykori főrendezőjét komoly vádak érték: nyolc nő is azt állítja, hogy zaklatta őket Marton László. Színháza közleményt adott ki az eset után, Eszenyi Enikő pedig személyes hangvételű levelet írt a színház bérleteseinek. Leszögezte, hogy a Vígszínházban töltött évei alatt ő nem értesült soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós kritikus szerint ez nem igaz.

Eszenyi Enikőt vádolják, a színház jogi képviselője reagált Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Az iró azzal vádolja Eszenyi Enikőt, hogy igenis tudott Marton László dolgairól. "

Emlékeim szerint Eszenyi Enikő akkor azt mondta, hogy ő maga a kivétel, akit Marton nem környékezett meg"

Blikk

Sárosdi Lillát egy véletlen találkozás sarkallta vallomásra: úgy érezte, belehal, ha nem mondja elhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-ezart-vallott-sarosdi-lilla-ugy-erezte-belehal-ha-nem-mondja-el.htmlSársodi Lilla írta meg először történetét, támadóját először nem nevezte meg, majd mégis nyilvánosságra hozta az illető kilétét. Összesen nyolcan vallottak már Marton László ellen, az első lépést megtevő színésznő pedig elárulta, miért is mondta el ő a történetét. TV + SztárokOrigoVerebes István találkozott Marton Lászlóval: szerinte öngyilkos lesz a rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-szerint-marton-laszlo-meg-fog-halni.htmlMár nyolc nő vallott arról, hogy Marton László molesztálta, zaklatta őket. A Vígszínház volt főrendezőjét Verebes István védelmébe vette: szerinte vagy öngyilkos lesz, vagy meghal ettől az egésztől. TV + SztárokOrigoCate Blanchett beszédét állva tapsolták: a nők nem azért öltöznek szexin, mert szexet akarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-cate-blanchette-beszedet-allva-tapsoltak.htmlCate Blanchett kifakadt a szexuális erőszak és a molesztálási botrányok miatt, beszédét állva tapsolták: leszögezte, a nők nem azért öltöznek fel szépen, mert szexet akarnak! TV + Sztárok--Így élte meg Bochkor Gábor a haláláról szóló álhíreket: videó http://www.life.hu/sztarok/20171025-bochkor-gabort-megviseltek-a-halalarol-szolo-alhirek.htmlVárkonyi Andrea a Mokka vendégeként mesélt arról a szörnyű élményről, amelyet Gáborral éltek át a haláláról szóló álhírek kapcsán. TV + SztárokOrigoWeinstein-ügy: durva részleteket mesélt egy másik asszisztens is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171025-igy-kenyszeritette-egykori-asszisztenset-szexre-harvey-weinstein.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein asszisztense is a producer áldozatává vált, aki még pénzt is ajánlott a nőnek a hallgatásáért cserébe. Zelda Perkinstől masszírt kért a férfi, majd ezt követően megpróbálta beráncigálni őt az ágyba.TV + Sztárok--Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-puzser-robert-is-reagalt-a-molesztalasi-botranyra.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.