Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bírálta

Forrás: Viasat3 -
Stohl András Puzsér Róbert molesztálás metoo zaklatás
Puzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására.

A Harvey Weinstein botránya hatására kirobbantott magyar molesztálási ügyre sok közszereplő reagált, sokak véleménye megbotránkoztatta az embereket. Puzsér Róbert egy hosszú Facebook-posztban reflektált az egész jelenségre: a hatalommal való visszaélésre, nemi erőszakra és a többi között Stohl András szavaira. Lesújtó véleményt fogalmazott meg a műsorvezetőről.

Puzsér Róbert szerint Stohl András gyalázatos Forrás: Viasat3

nem a férfiak ilyenek: Stohl András ilyen, továbbá Stohl András hatalmas és befolyásos barátai ilyenek,

Ezért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoStohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-stohl-andras-ismet-megszolalt-a-molesztalasokrol.htmlStohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVolt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja véleménye a Marton-ügyről komoly indulatokat váltott kihttp://www.life.hu/sztarok/20171024-oroszlan-szonja-velemenye-komoly-indulatokat-valtott-ki.htmlOroszlán Szonja elmondta egy hosszú posztban véleményét a Marton-ügy kapcsán. Igazi kommentháborút indított el vele... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.