Harvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező.

Harvey Weinstein ellen már nagyon sok nő vallott, vannak, akik csak szexuális zaklatással vádolják, de vannak, akik ennél sokkal komolyabb dolgokkal: nemi erőszakkal. A most valló színésznő is azt állítja, hogy a neves producer betört a hotelszobájába és megerőszakolta. Natassia Malthe először beszélt a nyilvánosság előtt a történtekről.

Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőtForrás: AFP/Angela Weiss

Az eset 2008-ban történt a BAFTA után, ahova Harvey Weinstein a felségével érkezett. A producer a díjátadót követően betört Natassia Malthe hotelszobájába, leült az ágyra, és elkezdett maszturbálni, miközben olyan híres színésznők nevét sorolta, akikkel lefeküdt. Ezután Harvey leteperte és megerőszakolta annak ellenére, hogy Natassia kérte, hagyja abba. Harvey nem viselt óvszert, a színésznő még az ejakuláció előtt el tudta lökni magától a férfit, aki ismét maszturbált majd kiment a szobából. "Feküdtem lecsukott szemekkel és csak vártam, hogy vége legyen. Olyan voltam, mint egy halott. Feküdtem teljes undorral" - mondta a színésznő. Nem sokkal később újra beszéltek egy meghallgatás miatt, amibe a nő csak azért ment bele, mert nem Harvey volt az, aki lefolytatta a válogatást. Később egy hotelben találkoztak újra, Harvey hívta el a nőt és megnyugtatta, hogy egy asszisztens jelenlétében fognak tárgyalni. Amikor megérkezett azonban az állítólagos asszisztens orálisan kezdte el kielégíteni Weinsteint, aki rá akarta venni Natassiát, hogy csatlakozzon. "Visszautasítottam, erre mindketten kinevettek. Később felhívtam Harveyt és ordítoztam vele azért, amit tett. Megmondtam neki, hogy a lehetőség, hogy részt vegyek a filmjében nem ér annyit, amennyit kér tőlem cserébe. Erre ő dühös lett és hálátlan rib***nak nevezett" - mondta a színésznő, aki ezek után felhagyott a pályával.