Verebes István ezúttal a Mokkában nyilatkozott a Marton-ügyről, és a rendező szakmai sorsáról. Szerinte senki nem akar mejd vele dolgozni.

Verebes István az ATV után ezúttal a Mokkában nyilatkozott a Marton László körül kialakult molesztálási botrányról és az egész jelenségről általában. Szerinte a legnagyobb probléma, hogy nincs olyan szervezet, egyesülés például a színházakban, amihez ilyenkor fordulni lehet, valamint az, hogy nem állhatnak ki magukért a dolgozók. 

Verebes István Marton László további sorsáról nyilatkozottForrás: Mokka

„Az intézményekben van egy dresszúra, amitől az emberek nem mernek megszólalni, ha őket valamilyen sérelem ért, fenyegetés ért, akkor nem szólalnak meg" – mondta Verebes István. „Nem merjük azt mondani, hogy ezt kikérem magamnak" - mondta Verebes, majd Marton László szakmai sorsáról is beszélt: Marton László egy mesterember, ez tagadhatatlan, és senki nem fogja vállalni azt, hogy vele dolgozzon. Ebben a pillanatban én így látom. Senki nem fogja vállalni, mert azt mondja, hát, kellemetlen, engem is elővesznek, hogy miért. Tartok tőle, pedig egy mester és azt gondolom, hogy ezeken az epizódokon kívül nagyon sokan köszönhetik neki a karrierjüket, a boldogulásukat, a tudásukat például" - mondta Verebes.