Megszokhattuk, hogy Liptai Claudia őszintén értékeli a Sztárban sztár versenyzőit, de a legutóbbi adásban elhangzottak még a zsűritársait is meglepték. Claudia ugyanis a mulatószene csillagának, Csocsesznek a dalszövegeit kritizálta, és a vécével hozta őket összefüggésbe.

Horváth Tamás a magyar állózene egyik legismertebb alakjának, Csocsesznek a bőrébe bújt a Sztárban sztárban, produkcióját végig mosolyogták a zsűri tagjai. Ennek ellenére sok jót nem mondta az énekes értékelésében, habár nem őt, hanem inkább az eredeti produkciót kritizálták. Liptai Claudia a szövegeket értékelte érdekesen, szerinte ezeket akár a vécézés közben is meg lehet írni.

Liptai Claudia kritizálta Csocsesz dalszövegétForrás: tv2

„Én nem tudom, én mindig azon gondolkozom, amikor ezeket meghallom, és nem akarom megbántani a szövegírót, de hogy ez tényleg egy k*kilás közben is meg lehet írni b*sszus az egészet. Annyira durva. Hogy talál ki valaki ilyeneket: legyen a ribizli, de arra mi a t*köm rímel? Ó, bicikli. De legyen piros, mert a ribizli piros. szóval tényleg" - mondta Claudia, mire a kollégái megszólalni nem nagyon, csak nevetni tudtak.