Elképesztő vádakkál illetik a híres színészt. A sztár tagadja az állításokat, ő nem emlékszik ilyenekre.

Ahogy azt már megírtuk, nemrég bombaként robbant a hír, mely szerint Kevin Spacey beismerte a szexuális irányultságát, és felvállalta, hogy homoszexuális. Az 58 éves férfi soha nem mesélt a magánéletéről, és a szexualitásával kapcsolatos pletykákat is mind elutasította, egészen mostanáig. 

És ha ez nem lenne elég, most újabb hírek kerültek napvilágra Kevinről. A híresztelések szerint zaklatta az akkor 14 éves Anthony Rapp-et.

Spacey nem emlékszik arra, amivel vádoljákForrás: AFP/Stephen Lovekin

Spacey nem emlékszik arra, hogy valaha is ilyen történt volna. Viszont a jelenleg is futó sorozatának - House of Cards/ Kártyavár - készítői nagyon is komolyan vették az ügyet, és még aznap a helyszínre utaztak, hogy közöljék: a hatodik évad forgatását nem fogják megkezdeni. 

Egy híres komika, Rosie O'Donnell sem tudta szó nélkül hagyni, és egy Twitter posztban ezt írta: 

"Nem emlékszel egy ilyen incidensre, ami 30 éve történt? Pont úgy, ahogy Harvey-nál, rólad is tudjuk. Remélem, hogy mások is elő mernek állni a történetükkel"  - írta meg a DailyMail

Kevin egy Twitter posztot is írt, amelyben hosszasan kifejtette a Rapp iránti együttérzését, és elmondta, hogy ő egyáltalán nem emlékszik erre az esetre, hiszen 30 évvel ezelőttről van szó. Ám ha mégis tett valami olyat, ami megbánhatta őt, esetleg ittas állapotban, akkor elnézését kéri.