Hódi Pamela nemrég egy igen különleges videót osztott meg a követőivel. Ilyen hangulatban még sosem láthattuk a szexi szépséget. 

Hódi Pamela elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak megpróbáltatásait. Hiszen a sztáranyuka  nemrég visszaköltözött az édesanyjához Natival, ugyanis Krisztiánnal véglegesen zátonyra futott a kapcsolatuk

A tunéziai nyaralás, a napfény és a nyílt víz bizonyára segített Pamelának feltöltődni, illetve a szerető családi közeg is valószínűleg jót tett. A képeit nézegetve pedig úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat, csupa vidám poszt került fel a sztár oldalára. 

Juhuuuu ❤️

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Nem beszélve arról a videóról, amelyet egy hullámvasútról készített. Pamela félelmében végig sikította a vasutazást, ami nem meglepő, hiszen az emberek nagy százaléka félni szokott ilyen magasságokban.Ettől függetlenül úgy gondolja, a viselkedése vállalhatatlan volt.

Egy kis esti móka vállalhatatlan vagyok, de ez is Én vagyok hangerőt vegyétek le

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Egy kis esti móka. Vállalhatatlan vagyok, de ez is Én vagyok. Hangerőt vegyétek le" - írja az oldalán a sztármami. 

Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián
Ahogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát.