November 7-én elinult az Ázsia Expressz nevű sztárvetélkedő, ami 4 országon és 5000 km-en át teszi próbára hazai hírességeinket.

7 sztárpár vállalta azt az életre szóló kalandot, amit az Ázsia Expresszben élhettek át. A hírességek arra vállalkoztak, hogy napi egy dollárból 4 országon és 5000 km-en keresztül teljesítik a küldesüket. Berki Krisztián is tagja a csapatnak, ő a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila párja. Ördög Nóra, a műsor háziasszonya ebben a produkcióban nem a megértő és kedves anyuka szerepét tölti be, ahogy más műsorokban megszokhattuk tőle. Ezúttal kemény és fegyelmezett arcát mutatja, éppen ezért még a Berkivel is szembeszállt, amikor az próbálkozott egy kicsit könnyíteni a saját versenyhelyzetén.

Nóri minden sztár telefonját, pénzét eltette a verseny megkezdése előtt. Berki eleinte bókkal pórbálta enyhíteni a sztámami szívét, ám gyorsan megadta magát, ugyanis rájött, hogy ebben a műsorban ő is csak egy szereplő a sok közül, akire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint a többiekre.

"Hol a pénz? Vedd elő! Most!" - utasította Nóra Krisztiánt.

Az Ázsia Expresszt keddtől péntekig este 19 órától láthatják.