A férfi határozottan nem szeretne esküvőt, és azt is megindokolta, hogy miért nem. 

Az elmúlt egy év igen komoly megpróbáltatások elé állította Juditot, hiszen tavaly nyáron elveszítette az édesanyját, és a karrierje is komoly mélyponthoz érkezett. Szerencsére azonban a közvetlen környezetétől, illetve a kedvesétől sok szeretetet és támogatást kapott, így sikeresen túlvészelte a nehezebb időszakokat. 

Az egykori időjós most nyelvtanárként dolgozik, és már évek óta boldog párkapcsolatban él Zoltánnal, akit egy összejövetelen ismert meg: 

Onyutha Judit kedvese szerint papír nélkül is boldogok lehetnekForrás: MTI/Zih Zsolt

"Amikor megismertem, rögtön megfogott benne az, ahogy a gyermekeivel bánik. Minden nőnek fontos, hogy egy férfi milyen édesapa, és rajta azonnal láttam, hogy tökéletesen bánik a csemetéivel. Következetes, és ha kell rám szól. Irányítás szempontjából ő a főnök, mellette bátran hátradőlhetek." - mesélte Judit. 

A kiegyensúlyozott kapcsolatuk egy idő után magával hozta a házasság gondolatát is, ám Zoltán kijelentette, nem szeretne oltár elé állni: egyfelől azért nem, mert számára semmit sem jelent a papír, másfelől pedig azért sem, mert a válása után megfogadta, hogy nem esküszik többé - írta meg a Hot!Magazin. 

Gaál Noémi: Sosem rúgattam ki Onyutha Juditot
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Onyutha Judit szerint másodszor rúgták ki őt kolléganője, Gaál Noémi miatt. Most azonban megszólalt a másik fél is. Olvass tovább itt...