Galambos Lajos is megszólalt Szigeti Ferenc ügyében

Forrás: RTL Klub -
Karthago Galambos Lajos cigányzene Szigeti Ferenc Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit után most Galambos Lajos is elmondta a véleményét Szigeti Ferenc balhéjával kapcsolatban. 

A veszekedés akkor kezdődött, mikor a Karthago együttes frontembere meglátta a Mulat az Aréna című koncert egyik plakátját, amelyen a komplett szereplőgárda szerepel, arccal és névvel együtt. Ekkor tűnt fel számára egy másik zenész neve, akit ugyanúgy hívnak, mint őt, hiszen ő is Szigeti Ferenc.

A rockzenésznek ez nagyon nem tetszett, hitelrontásnak élte meg, hogy valaki más is ugyanazzal a névvel zenél. A téma kapcsán Bangó Margit is véleményt formált, akit nagyon bántott, hogy a kialakult helyzetet Bochkor Gábor méltatlanul emlegette a rádiós műsorában. Most pedig megszólalt Galambos Lajos is, aki egyébként a Mulat az Aréna egyik támogatója:

Galambos Lajos szerint nagyobb a történet füstje, mint a lángja Forrás: RTL Klub

"Szigeti Ferike egy remek előadó, rendszeresen szerepel a Dáridóban, nem értem a problémát, hiszen a fotója is szerepel a plakáton, ráadásul egész más a műfaj, így nehéz összekeverni. Attól félek, ez az egész arról szól, hogy történjen valami Szigeti körül." - mondta a híresség.

Szigeti pedig azt mondta, felvette a kapcsolatot Bangó Margittal és a druszájával is. Az énekesnőnek elmondta, hogy kifejezetten szereti a cigányzenét, a problémája csupán az, hogy a saját nevét egy brandnek tekinti, amit valaki más, valami más célra használ éppen.

És a hírek szerint a két Ferenc is megegyezett: a mulatós a jövőben nem ezzel a művésznévvel fog színpadra állni. - írta meg a Blikk.

Galambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt

Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.