Bangó Margit után most Galambos Lajos is elmondta a véleményét Szigeti Ferenc balhéjával kapcsolatban. 

A veszekedés akkor kezdődött, mikor a Karthago együttes frontembere meglátta a Mulat az Aréna című koncert egyik plakátját, amelyen a komplett szereplőgárda szerepel, arccal és névvel együtt. Ekkor tűnt fel számára egy másik zenész neve, akit ugyanúgy hívnak, mint őt, hiszen ő is Szigeti Ferenc. 

A rockzenésznek ez nagyon nem tetszett, hitelrontásnak élte meg, hogy valaki más is ugyanazzal a névvel zenél. A téma kapcsán Bangó Margit is véleményt formált, akit nagyon bántott, hogy a kialakult helyzetet Bochkor Gábor méltatlanul emlegette a rádiós műsorában. Most pedig megszólalt Galambos Lajos is, aki egyébként a Mulat az Aréna egyik támogatója:

Galambos Lajos szerint nagyobb a történet füstje, mint a lángjaForrás: RTL Klub

"Szigeti Ferike egy remek előadó, rendszeresen szerepel a Dáridóban, nem értem a problémát, hiszen a fotója is szerepel a plakáton, ráadásul egész más a műfaj, így nehéz összekeverni. Attól félek, ez az egész arról szól, hogy történjen valami Szigeti körül." - mondta a híresség. 

Szigeti pedig azt mondta, felvette a kapcsolatot Bangó Margittal és a druszájával is. Az énekesnőnek elmondta, hogy kifejezetten szereti a cigányzenét, a problémája csupán az, hogy a saját nevét egy brandnek tekinti, amit valaki más, valami más célra használ éppen. 

És a hírek szerint a két Ferenc is megegyezett: a mulatós a jövőben nem ezzel a művésznévvel fog színpadra állni. - írta meg a Blikk.

Galambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt
Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. Olvass tovább itt...