Karafiáth Orsolya a lehető legőszintébben beszélt saját szabálytalan személyiségéről, a Story Tv Arckép című adásában. Az alkoholproblémáin túl a szerelmi élete is terítékre került, ami szintén nem mindennapi. Még nős férfiakat is üldözött, ugyan, csak szerelmes verseivel...

Olyan oldalát ismerhettük meg Karafiáth Orsolyának Kadarkai Endre műsorában, amit eddig nem, vagy nem szívesen mutatott meg a nagy nyilvánosságnak. Minden magánéleti problémájáról őszintén beszélt, ahogy arról is, hogy volt éveken keresztül az alkohol rabja, amiből rengeteg baja származott nemcsak egészségileg. És volt idő, amikor még nős férfiakat is üldözőbe vett szerelmével.

Karafiáth Orsolya nős férfiaknak udvaroltForrás: Youtube/Kadarkai Endre

Természetesen üldöztem nős férfiakat szerelmes versekkel, sőt névvel megnevezve. De hát ki nem tett ilyet? Több ilyen üldözés volt. Nyilvánvalóan, ha én szerelmes vagyok, akkor nem mérlegelek. Azt gondolom, hogy szerelmem tárgyának tudnia kell, hogy milyen tüzet lobbantott bennem. Néha erre az adott férfi nem fogékony, akkor emlékeztetni kell SMS-ekkel, telefonhívásokkal, barátai behálózásával. Most már ilyet nem csinálok, régebben nagyon gyakran, hogy név szerint ajánlottam verseket, és ebből lettek bonyodalmak, konfliktusok, de én azt gondolom, hogy a férfi felelőssége volt, hogy elcsábított. Nem kellett volna, ebből szerintem tanult" – mondta Karafiáth Orsolya, majd bővebben ki is fejtette, hogy miért az ellenkező nem a vétkes. „Ha mondjuk nős vagy, és apró gyermekeidet neveled otthon, akkor ne csábítgass labilis költőnőket, nem?" – tette hozzá, azt viszont leszögezte, hogy őt is megfékezte, hogy családos emberekről van szó, nem is jött össze ezekkel a férfiakkal. „Azzal, ha az ember szerelmes valakibe, nem sért határokat. Szívem joga szerelmesnek lenni. Ezzel ők megkapták a méltó büntetésüket, forogtak egy kicsit a nyárson" - mondta Orsi.